Otopark.com / Antalya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Samed M.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100. yıl sakat nokta 20:00 la sabah 05.00 sularında çok telikelidir :D
Bu saatlerde sokak lambasının yanmadığı belirli noktalar var. Oralardan uzak durun. :D
Yabancısı falan gelir, şimdiden uyaralım onlar gerçek değil. :D

Sormayın hanımabilerden şikayetçiyim gecenin 4'nde türkü söyleyerek uyandırıyorlar. Bir keresinde yan apartmandan biriyle atıştılar cam taş ne varsa yukarı atmaya başladılar. Düşen parçalar arabaya düşüyordu neredeyse, sabahı zor ettim. :eek::D

Antalyadan selamlar sizlere de samed kardeş bende döşemealtındaym birdahaki buluşmada haberleşelim senide alırım ben :)
Ooo komşu buldum yaşasın. Neresindesin abi sen ilçenin, veya arabayı söyle sen denk gelirim belki. Otoparkçı adamın arabası belli eder kendini zaten. :D

Gezginciyim Aslında Bir Çok İle Gidip Geliyorum, Antalya da Annemin Yanına Gelip Gidiyorum :) KonyAltı Hurmadan Merhabalar Diyeyim :)
DSC_0066_01.jpg

beyler tam buluşmalık bir mekan biliyoru antalyanın en büyük go kart pisti havaalnından kundu ya giderken bp nin arkasında
@vwgti yavuz abiyle gittik araçllar gayet güzel time lap falan herşey var buluşalım mı ?

Lara'dakini mi diyorsun? Ben oraya gittim Ankara'da alışmışım tutan yola, orda sürekli spin atip durdum açıkcası gereğinden fazla kayıyor. Alışana zevkli ama orası ayrı. Araçlar 9 beygirlik sanırsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...