Ferrari & Spa-Franchorchamps ikilisi olursa bir ara deneyebilirizBende RR3 oynuyordum. Hatta otopark.com için takımda açtım ama gelen olmadı. @Kaganglc iki tur kapışalım isterim. Ama bende hack yok.

Ferrari & Spa-Franchorchamps ikilisi olursa bir ara deneyebilirizBende RR3 oynuyordum. Hatta otopark.com için takımda açtım ama gelen olmadı. @Kaganglc iki tur kapışalım isterim. Ama bende hack yok.
Seninle bir denk gelemedik The Crew'de =)Yarış simülasyonu olarak Project Cars ve Assetto Corsa oynuyorum, F710 ile olduğu kadarBir de Forza Motorsport 6: APEX var ancak henüz multiplayer desteği yok. DX12 ekran kartına sahip Windows 10 kullanıcıları Windows mağazası üzerinden Forza'yı ücretsiz olarak indirebilir: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7
Oynadığım diğer multiplayer oyunlar:
- BF4
- Arma 3
- GTA V
- Smite (ücretsiz)
- ARK
- Rust
- CS:GO
- Rocket League
- The Crew
- Payday 2
Bende RR3 Oynuyorum yeni başladımBende RR3 oynuyordum. Hatta otopark.com için takımda açtım ama gelen olmadı. @Kaganglc iki tur kapışalım isterim. Ama bende hack yok.
Grup mevcut ancak şuan pek bir etkinliği yok okul iş derken pek vakit ayıramıyor insanlar.Steam'de bir Otopark grubu var mı? Varsa biri haber versin yoksa da bir grup kurulabilir böylelikle etkileşim daha iyi olur diye düşünüyorum..
Koenigsegg aldıktan sonra pek girmedim fakat isterseniz bir buluşma ayarlarızSeninle bir denk gelemedik The Crew'de =)
takımın adı ne?Bende RR3 oynuyordum. Hatta otopark.com için takımda açtım ama gelen olmadı. @Kaganglc iki tur kapışalım isterim. Ama bende hack yok.
Senin sistem baya iyimişOynamadıklarım daha fazlaBunların da sadece birkaçını aktif olarak oynuyorum fakat başka oynayanlar da vardır diye belirtmek istedim.
Bu arada hesap isimlerini de vereyim, isteyen ekleyebilir:
- Origin / Steam / Uplay: Viowave
- Rockstar Games Social Club: Violent.Wave
Araba ilgimden çok daha eskiye dayanıyor teknoloji merakım. O sistemin parçalarını takmanın verdiği haz, köpürtmesi...Senin sistem baya iyimiş
Burda da ufaktan böyle bir bölüm olsa herkese yardımcı olabilirizAraba ilgimden çok daha eskiye dayanıyor teknoloji merakım. O sistemin parçalarını takmanın verdiği haz, köpürtmesi...Sistemi topladığım zamanlarda büyük bir teknoloji forumunda da moteratördüm hatta, @Mertcan kardeşimiz bilir o dönemleri
Ekli dosyayı görüntüle 2203
elimden geldiğince ben de destek olmaya çalışırım. Ama derdi olan "konu dışı" diye burada konu açmaya devam etse daha iyi olur bence.Burda da ufaktan böyle bir bölüm olsa herkese yardımcı olabiliriz![]()
Öylede olur tabi.elimden geldiğince ben de destek olmaya çalışırım. Ama derdi olan "konu dışı" diye burada konu açmaya devam etse daha iyi olur bence.biz yine görürüz.
hangi forum söylerseniz sevinirim reklam olacağını sanmıyorum bende sizin kadar meraklıyım bu konularaAraba ilgimden çok daha eskiye dayanıyor teknoloji merakım. O sistemin parçalarını takmanın verdiği haz, köpürtmesi...Sistemi topladığım zamanlarda büyük bir teknoloji forumunda da moteratördüm hatta, @Mertcan kardeşimiz bilir o dönemleri
Moderatorlük mü alırım bir dalAraba ilgimden çok daha eskiye dayanıyor teknoloji merakım. O sistemin parçalarını takmanın verdiği haz, köpürtmesi...Sistemi topladığım zamanlarda büyük bir teknoloji forumunda da moteratördüm hatta, @Mertcan kardeşimiz bilir o dönemleri
Sizin isminizi de hatırlıyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da sandığım kişisinizModeratorlük mü alırım bir dalBüyük harfle yazanları nokta koymayanların banlamakla geçerdi günlerimiz be duygulandım bak
MSI candır hocam gerisi patates![]()