Otopark.com Online Oyun Odası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yaso
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarış simülasyonu olarak Project Cars ve Assetto Corsa oynuyorum, F710 ile olduğu kadar :) Bir de Forza Motorsport 6: APEX var ancak henüz multiplayer desteği yok. DX12 ekran kartına sahip Windows 10 kullanıcıları Windows mağazası üzerinden Forza'yı ücretsiz olarak indirebilir: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/forza-motorsport-6-apex/9nblggh3shm7

Oynadığım diğer multiplayer oyunlar:
  • BF4
  • Arma 3
  • GTA V
  • Smite (ücretsiz)
  • ARK
  • Rust
  • CS:GO
  • Rocket League
  • The Crew
  • Payday 2
Seninle bir denk gelemedik The Crew'de =)

Steam'de bir Otopark grubu var mı? Varsa biri haber versin yoksa da bir grup kurulabilir böylelikle etkileşim daha iyi olur diye düşünüyorum..

Counter Strike Global Offensive oynuyorum yakın zamanda Euro Truck Simulator 2yi alacağım.
Steam nickim: trkylmzumt
Birlikte oynayabileceğimiz oyunlar önerirseniz sevinirim
Birde bu arada Car Mechanic Simulator 2015i tavsiye ederim harika bir oyun.

Senin sistem baya iyimiş
Araba ilgimden çok daha eskiye dayanıyor teknoloji merakım. O sistemin parçalarını takmanın verdiği haz, köpürtmesi... :) Sistemi topladığım zamanlarda büyük bir teknoloji forumunda da moteratördüm hatta, @Mertcan kardeşimiz bilir o dönemleri :)

IMG_0805_4147x2765.jpg

Araba ilgimden çok daha eskiye dayanıyor teknoloji merakım. O sistemin parçalarını takmanın verdiği haz, köpürtmesi... :) Sistemi topladığım zamanlarda büyük bir teknoloji forumunda da moteratördüm hatta, @Mertcan kardeşimiz bilir o dönemleri :)

Ekli dosyayı görüntüle 2203
hangi forum söylerseniz sevinirim reklam olacağını sanmıyorum bende sizin kadar meraklıyım bu konulara

Ekli dosyayı görüntüle 2203
Moderatorlük mü alırım bir dal :p Büyük harfle yazanları nokta koymayanların banlamakla geçerdi günlerimiz be duygulandım bak :)
MSI candır hocam gerisi patates :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...