Otopark.com'a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi sonuçta artık otopark kurumsal bir şirket halini aldı sinan abi yönetim panpalara olan sevgi ve saygısından şüphemiz yok ama sonuçta kanalında belli format ve düzeni var biz takipçilerin amatör ruhlar ile çektikleri ve genelde otopark dil ve literatürünün hakim olduğu videolardan anlayan dönüt verebilen bir platform olur ve bu bağ diğer insanların ilgisini çekebilir yayınlanan her videonun sohbet başlığı altında konusu açılır gelen fotoğrafflar konulur ve tartışma ve görüşe açılır böylece ilgide çekilmiş olur aramıza yeni arkadaşlar katılabilir forumda garajda olan araçlar veyahut yeni araç projesi olan takipçilerimiz seslerini daha büyük alana yayabilirler
Doğru diyorsun, bana kalırsa da güzel fikir. Eğer bu konuda çoğunluk sağlanabilirse, otopark yönetiminde de izin alınabilirse güzel iş çıkabilir ortaya.

Valla benim görüşüm de otopark.com şirket ismi olduğu için ayrı bi youtube kanalı açılması yerine bu çekilen videoların sinan abi ile görüşüp onay verirse eğer otopark.com resmi hesabında paylaşılabilmesi yönündeydi, keza sadece forum içi değil forum dışındanda yüzlerce binlerce video geleceğine eminim :) Ama kurumsallıktan dolayı bu tür bi projeye karşı çıkabilirler. yine iş yönetimde bitiyor :) Biz tartışalım, ortaya bi proje taslağı çıkaralım sunalım :D

youtube ismin de otopark ismini kullanırsak sıkıntı olabilir panpaları vurgulayan yaratıcı bir isim bulursak daha iyi olur diye düşünüyorum hem direk otopark kurumsallığı zan altında kalmaz

Valla benim görüşüm de otopark.com şirket ismi olduğu için ayrı bi youtube kanalı açılması yerine bu çekilen videoların sinan abi ile görüşüp onay verirse eğer otopark.com resmi hesabında paylaşılabilmesi yönündeydi, keza sadece forum içi değil forum dışındanda yüzlerce binlerce video geleceğine eminim :) Ama kurumsallıktan dolayı bu tür bi projeye karşı çıkabilirler. yine iş yönetimde bitiyor :) Biz tartışalım, ortaya bi proje taslağı çıkaralım sunalım :D
yan kanal açılabilir sırf takipçilerin için ama gelir kime gidecek video gönderenin bi beklentisi olabilir sonuçta

Mesela nasıl The Makina'nın The Makinacık The Matkap's gibi destek verdiği ve oralardan da takipçi kazandığı kanallar varsa Otopark.com'un da olabilir tabi bu özveri ve süreklilik isteyen bir iş. Birinin ciddi bir şekilde ilgilenmesi gerekir kanalla :)

Forumda teknik,proje vs bakımından da bir çok arkadaş var bunlar videolar halinde kurgulanıp yayınlanabilir ve arkadaşların projeleride geniş kitlelere yayılmış olur örneğin @motorsinann çekeceği bir teknik bilgi videosu yada uğraşıtığı projelerin videous yada @gtepro nun forumda konu olarak paylaştığı bayi gezileri çıktığı mini veya büyük test sürüşleri izlenimleri vs. bunlar birer örnek

Otopark.com un eski ekibinden birisi motor- şanzıman nedir - nasıl çalışır diye videolar çekiyor . Sinan abide bu tarz videolar çekebilir hatta onda eksik gördüklerini tamamlayıp öyle sunarsa daha makbul olur :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...