Abi yaz şöyle arada özlüyoruz seni .Gidersem K20A kırbaçlanmazmı ?? zaten bunun için üretilmiş. Basınca aşağa Girneye oradan osnra hill climb tadında lefkoşaya dönüş
Abi yaz şöyle arada özlüyoruz seni .Gidersem K20A kırbaçlanmazmı ?? zaten bunun için üretilmiş. Basınca aşağa Girneye oradan osnra hill climb tadında lefkoşaya dönüş
Yazarım yazarım benim zamanıda siyah rsx vardı geceleri sıkardı 1 2 3 kesici güzeldi be
arkadaşlar konuya yazıp destek olan herkese teşekkürler. görüşmelerde sona yaklaştık, tarihler konuşuluyor and'dan da bir ses, bir nefes bekliyoruz. tamam 'm performance' kadar olmayabilir ama jdm'e sahip çıkalım
'nazik davransın' diyen diğer arkadaşa teşekkür ediyorum (biri benim) ama fıstığı kırbaçlayacaklar kaçarı yok
Hocam diğer kişi bendim yazık günah ya kıyamıyorum ne deyim nazik kırbaçlansın o zaman.'nazik davransın' diyen diğer arkadaşa teşekkür ediyorum (biri benim) ama fıstığı kırbaçlayacaklar kaçarı yok
kıbrısa gidip , bide gece mi çeksem acaba ??? atatat
Reis daha cok aktifmi olsan forumda azicikkıbrısa gidip , bide gece mi çeksem acaba ??? atatat
Çekmessen Sinan Reis değilsin . Şaka bi yana çeksen süper olur.kıbrısa gidip , bide gece mi çeksem acaba ??? atatat
Reis daha cok aktifmi olsan forumda azicik