Anılarım canlandı ya bir gün cafeye gidip URL mi atsak reyisintro müziği onu kullanmak lazım
Anılarım canlandı ya bir gün cafeye gidip URL mi atsak reyisintro müziği onu kullanmak lazım
riders on the stormm dın dınnn
Ağa be sonunda güzel haberlerreis sonunda tarih verdi. biletler alınmış. no ss no güven dedim, 'hadi ordan' dedi gün 6-7 mart. gelişmeler oldukça, buradan güncelleyeceğim. başta sinan'a sonra herkese ilgisi için çok teşekkürler.
inşallah herhangi bir aksilik olmaz, cihaz beni mahcup etmez, umduğumuz gibi bir test olur. şimdiden çekim için ayrı, izlemek için ayrı heyecanlıyım
şu oyunun 350z sattırdığı kadar, nissan'ın pr ekibi sattırmamıştır. 5 dk oyna, direk ilanları açtırıyor bir de, itkopekas'den doğa yurttaş'ın garajını fena kıskanıyorum. gerçek arabalar ile underground 2 oynamakta kendisi. ona da selam olsun buradan, takip ediyoruz. instagram.com/dogayurttas
Abi makinan maşallah çok güzel Rabbim kaza bela vermesin heyecanla testi bekliyoruzreis sonunda tarih verdi. biletler alınmış. no ss no güven dedim, 'hadi ordan' dedi gün 6-7 mart. gelişmeler oldukça, buradan güncelleyeceğim. başta sinan'a sonra herkese ilgisi için çok teşekkürler.
inşallah herhangi bir aksilik olmaz, cihaz beni mahcup etmez, umduğumuz gibi bir test olur. şimdiden çekim için ayrı, izlemek için ayrı heyecanlıyım
şu oyunun 350z sattırdığı kadar, nissan'ın pr ekibi sattırmamıştır. 5 dk oyna, direk ilanları açtırıyor bir de, itkopekas'den doğa yurttaş'ın garajını fena kıskanıyorum. gerçek arabalar ile underground 2 oynamakta kendisi. ona da selam olsun buradan, takip ediyoruz. instagram.com/dogayurttas
Aldim bileti burak ertem kesin degil ama gelecek.gibi duruyor guzel bir video olacak. Kibris gazlama vlogu
Son durum nedir, video çekildi mi? Bi video gelsin de şöyle rahatlayalım, bi kendimize gelelim
çekimler yapıldı. muhtemelen 10 güne falan yayınlanır sanıyorum. bu çekimin gerçekleşmesi için destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.
ayrıca; sinan koç'a, hepinizin karşısında sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. kalkıp istanbul'dan geldi, aracımla geçirdiğim tüm zamana değer kattı, beni onurlandırdı. çok keyifli bir, 2 gün oldu kendi adıma. umarım o da, geldiği için pişman olmamıştır
Usta biz sana teşekkür ederiz asıl.Sayende gözümüz gönlümüz kulağımız şenlenecek.çekimler yapıldı. muhtemelen 10 güne falan yayınlanır sanıyorum. bu çekimin gerçekleşmesi için destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.
ayrıca; sinan koç'a, hepinizin karşısında sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. kalkıp istanbul'dan geldi, aracımla geçirdiğim tüm zamana değer kattı, beni onurlandırdı. çok keyifli bir, 2 gün oldu kendi adıma. umarım o da, geldiği için pişman olmamıştır
Şimdiden aracınızı otopark vasıtası ile bizlere tanıtabileceğiniz için çok teşekkür ederiz. Valla alem Japon görecek yav.çekimler yapıldı. muhtemelen 10 güne falan yayınlanır sanıyorum. bu çekimin gerçekleşmesi için destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.
Asıl biz size teşekkür ederiz, arabanızı teste verecek kadar bonkör olmanız ve yukarıdakileri yazacak kadar alçakgönüllü olmanız takdire şayan.çekimler yapıldı. muhtemelen 10 güne falan yayınlanır sanıyorum. bu çekimin gerçekleşmesi için destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.
Arabanizi değerli forum ahalisiyle paylaştığınız için biz size tesekkur ederiz. Güle güle kullanmanız dileğiyle tekrardançekimler yapıldı. muhtemelen 10 güne falan yayınlanır sanıyorum. bu çekimin gerçekleşmesi için destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.
çekimler yapıldı. muhtemelen 10 güne falan yayınlanır sanıyorum. bu çekimin gerçekleşmesi için destek olan hepinize çok teşekkür ediyorum.