OTOPARK Sticker'ı Bastırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam kusurum varsa affola pek anlamam bu işten ama sonuçta hepsi özel kesim. Birinin 15 Tl'ye yaptığı işi diğeri nasıl 1 TL'ye yapıyor inanın hiç fikrim yok. Herkes ekmeğinin peşinde niye milleti taşlayalım

Hayırlı olsun abi Maşallah baya almışsın :D Camda değilde arabanın arkasında daha güzel oluyor :)
la baştan sölesene yapıştırdım iki cama direk kaputa yapıştırırdım yada kapıya falan :D üsküdar tarafında falan olan varsa bana uğrayıp alabilir 40 tane fazlalık var :D

Bu resimdekiler özel kesim değil o yüzden söylüyorum özel kesimin m2 si 250-150-100₺ hizasında satılır farkı bariz hissedersin sadece bilgin olsun diye söylüyorumEkli dosyayı görüntüle 6246

Ayrıca azimli ve başarılı çalışma olmuş tebrik edilesi olay.
Teşekkürler hocam. :)
la baştan sölesene yapıştırdım iki cama direk kaputa yapıştırırdım yada kapıya falan :D üsküdar tarafında falan olan varsa bana uğrayıp alabilir 40 tane fazlalık var :D
Abi kaputa da olabilir ama sağ arka köşede vs. güzel oluyor.
Ama uygulamadan önce benim gibi kirli ellerle arabayı silmeden yapınca böyle oluyor. Bunu söktüm o bölgeyi temizleyip, çok daha güzel bir şekilde uygulamaya çalışacağım. Yapıştırırken ekran jelatini gibi üzerinde biraz şeyapmak gerekiyor :D
Gelişi güzel anca böyle oldu kirli, yamuk :D
d2.jpg
d3.jpg

Ekli dosyalar

• d1.jpg
    d1.jpg
    954.6 KB · Görüntüleme: 151
Teşekkürler hocam. :)

Abi kaputa da olabilir ama sağ arka köşede vs. güzel oluyor.
Ama uygulamadan önce benim gibi kirli ellerle arabayı silmeden yapınca böyle oluyor. Bunu söktüm o bölgeyi temizleyip, çok daha güzel bir şekilde uygulamaya çalışacağım. Yapıştırırken ekran jelatini gibi üzerinde biraz şeyapmak gerekiyor :D
Gelişi güzel anca böyle oldu kirli, yamuk :D
Ekli dosyayı görüntüle 6252 Ekli dosyayı görüntüle 6253
ya ben arka cama buğra abinin the makina stickerını yapıştırdığımda oda öyle olmuştu yıkanınca gidiyo :D içi hava yapıyo falan güzel oturmuyo ona dikkat etmek lazım bi iki saate eve dönücem sökücem görücem bakalım noolacak :)

Bende eski tireli zamanlardan bir sürü sticker var sağolsunlar yollamışlardı bir zamanlar. Onda içeriden yapışmalı tarzda ters yazılı olanlardan vardı yapıştırdım 2 buçuk senedir sağlam duruyor içten olunca dayandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...