Zubizu üyelerine Nusret'de indirim var. Migros Club Card ile MisterNo Sandviçlerde 1 alana 1 bedava kampanyası var.
Son düzenleme:
Eşimle benim 1000'i geçkin kitabımız var yarısından çoğu kitapyurdu.harbı yazdıktan sonra gordum yaw uzdu . ben ara ara kıtap cagırıyorum dnr dan ama hem hep daha ucuz magazalardan cunku kıra vs yok bırde cıltler ıkıncı kalıte ama olsun kıtap yurdunu hıc denemedım nasıldır ?
Yav indirim olsa da pek bi sey etki etmiyo gecen geldiğimde arkadas ile gittik alkol vs de aldık biraz ne sen sor ne ben söyleyeyimZubizu üyelerine Nusret'de indirim var. Migros Club Card ile MisterNo Sandviçlerde 1 alana 1 bedava kampanyası var.
Alkol almazsan yine kabul edilebilir ama alkol alınca sapliyor.Yav indirim olsa da pek bi sey etki etmiyo gecen geldiğimde arkadas ile gittik alkol vs de aldık biraz ne sen sor ne ben söyleyeyim
Her türlü pahalı yani
Voovv günün fırsatları çok canlıiPhone 6 almak istiyenlere:
http://www.hepsiburada.com/gunun-firsati-teklifi
Bu saatten sonra 16 gb alinmaz yavVoovv günün fırsatları çok canlı
Abi benimki 16 bi türlü dolduramıyorum bi tubidy var işte ordan müzik indiriyorum. Gerçi kendimi bildiğimden gereksiz para vermek istemedim çok da sıkıntı olmuyo ya arada usb takıp laptopa boşaltırsın 5dklık iş. 500 lira kolay kazanılmıyoBu saatten sonra 16 gb alinmaz yav
Android ci yapacam herkesi bana 500 lira ver telefonu 256 yaparim kalan paraylada model yenilerimAbi benimki 16 bi türlü dolduramıyorum bi tubidy var işte ordan müzik indiriyorum. Gerçi kendimi bildiğimden gereksiz para vermek istemedim çok da sıkıntı olmuyo ya arada usb takıp laptopa boşaltırsın 5dklık iş. 500 lira kolay kazanılmıyo