Haa işler değişir 5 yıl mtv de vermiyorsanız 1,8 uygundur.Biz sürekli şehir içinde kullanacagimiz icin hibrit dusunmustuk ama hani yakit tuketimi farki icin ve bizim ötv muafiyeti var 5 yil mtv vermiycez arabayi alirken otv vermiycez
Bilmeyenlerin kullanmayanların kötülemesi gibi geliyor.Vasat bir tork konvertörlü şanzıman gibi çalışır. 1,8 motor 1998 den beri kullanılan bir motor enjektörleri dışında değişen bir durumu yok.20 yıllık motor hakkında da kötü demek zor bence. 1,2 turbo motor da intercooler'ı o dışarıda gördüğünüz turbo motorlar gibi değil performans arabalarında olan su soğutmalı bir intercooler kullanılıyor mesela en basitinden.Bir de turbosu öyle aman aman fazla da sıkıştırmıyor bu da motor için sağlıklı. Toyota'yı sağa sola sorsan da bilinir sorunsuz der geçerler.Haa arkası karanlık ve basık gelebilir bu kullanıcısına göre değişebilir.Benim aksine hoşuma bile gidiyor meselaPeki ben 85 model lancer otm vites araba kullanicisiyiz cvt şanzımanı kötülüyorlar amacım performans değil yakıt tüketimi sizce şanzıman ve motor yönünden bi sorunla karşılaşırmıyım bir de arabanın önü ferah oldugu kadar arkası karanlık
5 yıl değil sonsuza kadar MTV odemiyorsunBiz sürekli şehir içinde kullanacagimiz icin hibrit dusunmustuk ama hani yakit tuketimi farki icin ve bizim ötv muafiyeti var 5 yil mtv vermiycez arabayi alirken otv vermiycez
5 yıl diye biliyorduk öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim5 yıl değil sonsuza kadar MTV odemiyorsun
Hiç bir şekilde mtv odenmiyor engelli arabasina doktorum civanimHaa işler değişir 5 yıl mtv de vermiyorsanız 1,8 uygundur.
CHR üstüne bir de trafikte baktırır.Ama arka harbiden rahatsız ediyorsa Niro'ya bakabilirsin bana kalırsa ioniq nirodan daha iyi tabiAnladım performans beklemeyip beni a dan b noktasina en uygun sesiz kaliteli götürsün yeter diyenlerdenim
Ben de engelli arabası kullanıyorum rica ederim bu arada5 yıl diye biliyorduk öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim
Bak biz neye karar verdik, yarin aliyoruz hayirlisi ile, siddetle tavsiye ederim, tam 103 bin lira tuttu(sifir km, otv muafiyeti ile)
Şaşırdim dediklerine
Volvo S60 D4 2.0 Dizel 8 geartronic Advance 190 hp
Nasıl oluyo ki o
Onun hesaplama robotlari var yaklasik 130000 bin tl cikiyor
Hesaplama robotundan daha ucuza alabilirsin bayilerin yaptığı indirimler ile birlikteOnun hesaplama robotlari var yaklasik 130000 bin tl cikiyor