yurt dışından gelen araç normal vatandaşa 10 sene sonra satıla biliyor engelliye ise 5 sene sonra ,yani yurt dışından enğelli aracı almak pek akıl karı değil 10 sene bir araca mahkum oluyorsunuz.
bmw mercedes almak sorun değil onun işletim maliyeti önemli olan, bakımları arızaları büyük külfet birde 6-7 yaşına gelen bu tip araçlar sıkıntı çıkarma olasılığı tüksek .10 yıl satamiyoruz ama BMW,Mercedes in çok iyi araçlarına binebiliyoruz
%110Benzinli istediginizi biliyorum ama baktığınız modeller üzerinden 1.4 tsi highline passat variant ve dizel olsa da 1.6 tdi superb combi yi tavsiye edebilirim. Anladığım kadarıyla genelde konuşulan arabalar 2 litre klasmanına giriyor onlarda vergi indirimi var mıydı daha doğrusu %kaç oluyor?
%110 olduğunu biliyorum siz benim sorumu tam anlamadınız sanırım. Onlarda da indirim orani 1.6 hacimle ayni mi diye sormustum ama sagolsun forumdan diger arkadaşlarım bana gerekli cevabı verdiler.
Her şeyi geçtim 10 yıllık arabadaki metal yorgunluğu mekanik problemlerin dahi önüne geçebilir.bmw mercedes almak sorun değil onun işletim maliyeti önemli olan, bakımları arızaları büyük külfet birde 6-7 yaşına gelen bu tip araçlar sıkıntı çıkarma olasılığı tüksek .
Fiyatlar birbirine yakın forester 2.0d mantıklı gözüküyorburada yapılan yorumlar sonrası subaru forester a gidip fiyat aldım
2018 model 2.0i premium plus eyesight 97.000
2018 model 2.0d 99.500
2018 model XV xclusive 98000 bin gibi fiyat verdi benzinli araç mart ayında dizel araçlar nisan ayında gelecekmiş
burada yapılan yorumlar sonrası subaru forester a gidip fiyat aldım
2018 model 2.0i premium plus eyesight 97.000
2018 model 2.0d 99.500
2018 model XV xclusive 98000 bin gibi fiyat verdi benzinli araç mart ayında dizel araçlar nisan ayında gelecekmiş
3008 dururken hemde ?vay anam vayValla ben o kadar dedim dedim, skoda karoq almaya karar verdik, hadi bakalim
Cok pahali, 1.6 thp 165 gt line 180 dediler, nappa ile 192, o yuzden ateca veya karoq a yoneldik. 160 a alabiliyorsun onu.3008 dururken hemde ?vay anam vay
hocam yerinde olsam Honda CR-V alırdım hic dusunmene gerek yok. Aracta yok yok, kendi segementinin lideri su an.Hatta Amerika pazarında ciddi ilgi gören CRV 2013 yılından bu zamana kadar olan Amerikada 1 milyon satış sınırını geçti. İki çekişli sistemlerde 6 ileri manuel şanzıman ve 120 PS, dört çekişli sistemde 9 ileri otomatik şanzıman ve 160 PS motor gücü bulunuyor.Ortalama 5,1 lt dizeli için yakıt gideri var.Honda’nın yol asistanlarıda bu araçta mevcut. Bunlar arasında şerit takip asistanı, Şehir İçi Aktif Fren Sistemi (CTBA),Aktif Dönüş Aydınlatması, Yokuşta Kalkış Desteği (HSA),Çekici Denge Kontrol Sistemi (TSA),Kör hokta Uyarı Sistemi, Çevre Görüş Sistemi, Akıllı Uyarlanabilir Hız Sabitleyici,Trafik İşareti Tanıma Sistemi,Yokuşta İniş Kontrolü Sistemi (HDC), Yokuşta İniş Kontrolü Sistemi (HDC),öndeki aracı takip özelliği, adaptif hız sabitleyici, çevreden yaklaşan araçları algılama ve uyarma sistemi gibi birçok özelliklere sahip.Yani sen şaşsan bile CRV şaşmıyor.Hele bir de üzerine vergi muafiyetinniz varsa keyfine doyulmaz.
Crv nin segment lideri oldugunu ilk kez goruyor duyuyorumhocam yerinde olsam Honda CR-V alırdım hic dusunmene gerek yok. Aracta yok yok, kendi segementinin lideri su an.Hatta Amerika pazarında ciddi ilgi gören CRV 2013 yılından bu zamana kadar olan Amerikada 1 milyon satış sınırını geçti. İki çekişli sistemlerde 6 ileri manuel şanzıman ve 120 PS, dört çekişli sistemde 9 ileri otomatik şanzıman ve 160 PS motor gücü bulunuyor.Ortalama 5,1 lt dizeli için yakıt gideri var.Honda’nın yol asistanlarıda bu araçta mevcut. Bunlar arasında şerit takip asistanı, Şehir İçi Aktif Fren Sistemi (CTBA),Aktif Dönüş Aydınlatması, Yokuşta Kalkış Desteği (HSA),Çekici Denge Kontrol Sistemi (TSA),Kör hokta Uyarı Sistemi, Çevre Görüş Sistemi, Akıllı Uyarlanabilir Hız Sabitleyici,Trafik İşareti Tanıma Sistemi,Yokuşta İniş Kontrolü Sistemi (HDC), Yokuşta İniş Kontrolü Sistemi (HDC),öndeki aracı takip özelliği, adaptif hız sabitleyici, çevreden yaklaşan araçları algılama ve uyarma sistemi gibi birçok özelliklere sahip.Yani sen şaşsan bile CRV şaşmıyor.Hele bir de üzerine vergi muafiyetinniz varsa keyfine doyulmaz.
Neden tiguan degil de skoda seatCok pahali, 1.6 thp 165 gt line 180 dediler, nappa ile 192, o yuzden ateca veya karoq a yoneldik. 160 a alabiliyorsun onu.