ÖTV Vergi Dilimi ve Opsiyonlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akınn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Akınn

Düz Yol Gazcısı
13
23
Marka
Audi
Merhaba, ben yakın zamanda yeni seat leon almayı düşünüyorum ancak en ful paketi olan fr da bile bir çok eksik var örneğin geri görüş kamerası cam tavan vb... Benim sorum şudur: şimdi bu araç %50 lik ötv ye ucu ucuna giriyor eğer ben buna cam tavan koltuk ısıtma vb eklersem bu araç otomatik olarak %80 ötvyemi kayacak yoksa opsiyonlar giriş fiyatını etkilemediğinden dolayı %50 demi kalır

Merhaba, ben yakın zamanda yeni seat leon almayı düşünüyorum ancak en ful paketi olan fr da bile bir çok eksik var örneğin geri görüş kamerası cam tavan vb... Benim sorum şudur: şimdi bu araç %50 lik ötv ye ucu ucuna giriyor eğer ben buna cam tavan koltuk ısıtma vb eklersem bu araç otomatik olarak %80 ötvyemi kayacak yoksa opsiyonlar giriş fiyatını etkilemediğinden dolayı %50 demi kalır

%80'lik dilime girer, aracın fiyatı çok fazla artar.

Bir üst dilime girer 280 küsür den başlar

vag grubu araçta cam tavan hariç sonradan ekletemeyeceğiniz bişey yoktur nerdeyse, eğer o arabayı istiyorsanız ötv dilimini aşmayacak şekilde cam tavanlı alıp kalanını sonradan ekletebilirsiniz dışarda (belki serviste de olur bilgim yok)

Seat Arona'dan örnek vereyim LED far farkı

456 (2).png
457.png