Bende bu aralar yol yapıp duruyorum ETS2 de ama single olarak Çok güzemiş otobüslerle keyifli oluyordur
Gelirsen bekleriz haber et Zevki muhteşem ya,kaliteli modlara kullanınca harbiden sanki otobüs oyunuymuş gibi zevk veriyor.
Bende bu aralar yol yapıp duruyorum ETS2 de ama single olarak Çok güzemiş otobüslerle keyifli oluyordur
Seve seve gelebilirim tabii Bu benim ID eklerseniz kabul ederim uygun zamanlarda takılabilirizGelirsen bekleriz haber et Zevki muhteşem ya,kaliteli modlara kullanınca harbiden sanki otobüs oyunuymuş gibi zevk veriyor.
Ekledim,haberleşirizSeve seve gelebilirim tabii Bu benim ID eklerseniz kabul ederim uygun zamanlarda takılabiliriz
Travego için peron güzeli olurda benim Marcopolo mercedes için aynısını söyleyememETS 2 MP Dump & Peron güzelleri w/ @diesel_s3
Maç kadıköyde olsa kırmızıdan sonra kolaydı da, böyle sıkıntı olmuş.
oyun adı nedir? mobilde bi ara oynadığım bir oyun vardı ama sonra bulamadım aynısını. fishing clash'de pek heyecan yokEkli dosyayı görüntüle 43161
Somon severiz
Professional Fishingoyun adı nedir? mobilde bi ara oynadığım bir oyun vardı ama sonra bulamadım aynısını. fishing clash'de pek heyecan yok