Garajda doblo'nun yanında megane rs vardı da adam mı binmediDostum yaşın kaç bilmiyorum, Youtube profil resminde 15-16 gibi duruyor lakin Doblo'dan başka çizgi kasacak araba bulamadın mıVideoda aracın tutuş limitlerinin ne kadar düşük olduğu görülüyor arkası çok çok düşük bir hızda ölümüne açılmış üstüne kar lastiği var demişsin. Verdiğin kontra sağlam olmasaydı o araç ESP'li olmasına rağmen ters yönde spin atacaktı aman diyeyim dostum...
Ali, seni az çok tanıyoruz, lütfen söylediklerimize alınma, gerçekten video korkuttu, o sebeple senin iyiliğini düşündüğünden bu şekilde yazdık.Bulundugum yerler ve yuklendigim anlar dikkat ettiyseniz yolu boş bulduğum anlardi o gun neden bilmiyorum haddinden fazla kalabalikti o yolayrica orda arabanin arkasinin kopma sebebi virajdaki bi engebeydi. bu arada yaşıda 18 subat ta 19 olcak
![]()
Surus pozisyonu konusunda haklisin abi derinlik ayarini yapmayi unutmuşum video bittikten sonra halletmistim onuda iste telefonun hafizasi bitmisGarajda doblo'nun yanında megane rs vardı da adam mı binmedi![]()
elde ne varsa onu kullanıyorsun mecbur
Ben öyle spin atmalık büyük bi kayma görmedim açıkçası ama yol gazlamak için bi tık kalabalık gibi geldi bana dikkati elden bırakmamakta fayda var. Bir de sürüş pozisyonuna ufak bi el atsan iyi olur sanırım çünkü kolların fazla dik duruyor gibi geldi bana direksiyonu tutarken. Sırtlığı biraz daha dikleştirmek ya da direksiyonu biraz daha yaklaştırmak dirseklerinin kırık olmasını sağlayacaktır böylece direksiyon kontrolünü daha iyi sağlarsın. Güvenli gazlamalı sürüşler![]()
Bulundugum yerler ve yuklendigim anlar dikkat ettiyseniz yolu boş bulduğum anlardi o gun neden bilmiyorum haddinden fazla kalabalikti o yolayrica orda arabanin arkasinin kopma sebebi virajdaki bi engebeydi. bu arada yaşıda 18 subat ta 19 olcak
![]()
yok canim ne alinmasi bekledigim seyleri soyluyorsunuz zatenAli, seni az çok tanıyoruz, lütfen söylediklerimize alınma, gerçekten video korkuttu, o sebeple senin iyiliğini düşündüğünden bu şekilde yazdık.
Kal sağlıcakla![]()
bosch dayı nın esp siGeçen hafta sonu Eskişehir - Bilecik arasındaki yolda bi tane Audi A3 TDI denk getirdim. Sarışını almış yanına sol şerit kapalı yürümeye çalışıyor ve ciddi ciddi 105 dizel ile yürüdüğünü zannediyor bir tane oğlan. Ben de bunu görüp arkadaşın eline mütemadiyen vermeye başladıktan sonra şu ana kadar hiç yapmadığım daha doğrusu yapmak zorunda kalmadığım keskin virajın tam içinde, göbeğinde 200 KMH hızla dönerken (şaka yapmıyorum) frene basmak zorunda kaldım. Benim totoyu da aracın 18 inç Sport paket jantı, Conti Sport Contact'ler ve Bosch dayının ESP'si kurtardı
Basmasaydım 200 ile milimetrik tampon spec makasa girmek zorunda kalacaktım bunu yapmadım.
Pirelli chrono larla doblo da fena tutmuyordu da arkada gecen senedrn kalma petlas snowmasterlar olunca arkasi oynak kalmaya basladiYapma ,etme ,aman dikkat diyeceksemde gençlerin kani kayniyo.bizde o yaşlarda öyleydik.sen yinede dikkatli ol dostum.
Ticari aracla gazlamak olunca konu bende yeni connect kullanicisi olarak 1-2 kez saglam gazlayip zorladim araci.hayatimda ilk kez önden cekisli bir aracin arkasini gram oynatamadim.ya ben yaşlandim yada ford cok iyi yapmis.yaşlanmis olma ihtimalini dusunmek bile istemiyorumama ford ,tren rayi gibi şasi yapmis gercekten.asiri zorlayinca 4 teker kopuyo ama arkasi gelmiyo gercekten garip geldi.limit gercekten agirligina(1650kg) ve yuksek yapisina ragmen cok iyi
Koltuk kafalığıyla koltuğun arasina sıkıştırdım telefonuESP yi geçtim keşke ABS li arabam olsa diye hayıflanıyorum ben bırak oyun bozsun esp dobloyla oyun olmaz zaten kardeşim
Bu arada telefonla mı çektin videoyu ?
Pirelli chrono larla doblo da fena tutmuyordu da arkada gecen senedrn kalma petlas snowmasterlar olunca arkasi oynak kalmaya basladiha evet doblo yatiyir ama beni korkutmadi daha hic yatmasi hani devrilme gibi bi egilimi olmadi hic.
Chrono evet erimiyordu koparak asiniyordu garip bi lastikti ama tutusunda bi sorun yasamamistik zaten sonrada tekrar chrono almadik 300 lira oldugu icin hani ricari lastiği yaBendede 1.6 doblo var. Pirelli chrono diyince bi hos oldum ben boyle kötü bi lastik gormedim. Lastik eriyip bitmiyor disleri kopup yirtiliyordu resmen garantiden 2 lastik daha verdiler o da ayni sekil oldu lastikler ön düzenini bozuyodu arabanin en son c sinifi continental aldim kurtuldum yol seside azaldi yol tutusuda artti aracta. Bu arada videoda devrilecek bi durum gormedim bende. 2011 den beri kullaniyoruz daha devrilme riskide yasamadik cok sukur yol tutusu bi ticariye gore iyi ve konforlu.