Özel plaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArmanEnes

Taklacı Güvercin
32
Arkadaşlar aracılın plakasıyla pek alakam olmadığı için plakayı satmaya karar verdim 34 SRH 39 plakam piyasası nedir ne değildir bilmiyorum satın almak isteyen arkadaşla konuşur orta yolu buluruz

Adı F..K olan varsa bizde plakayi satabiliriz . Aslinda bu sekilde Aile dostumuzun komsusunda olan bizim icin daha ozel bir plakayi alma firsati olur :D

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serhat Serhan herneyse kardeşim isteyenler olduğu için fiyatlarıda bilmediğim için böyle forumdan Bilgi almak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serhat Serhan herneyse kardeşim isteyenler olduğu için fiyatlarıda bilmediğim için böyle forumdan Bilgi almak istedim. Yardımlarınız için teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam direk bizim fiyat vermemiz doğru olmaz, tam olarak ihtiyacı olan biri çıkar burada yazılan meblaların katlarca fazlasını teklif edebilir. İsim memleket şeklindeki plakalar oldukça aranıyor özellikle sıfır lüks araç alanlardan birini denk getirmek lazım :D Kısmet işi.

Hocam direk bizim fiyat vermemiz doğru olmaz, tam olarak ihtiyacı olan biri çıkar burada yazılan meblaların katlarca fazlasını teklif edebilir. İsim memleket şeklindeki plakalar oldukça aranıyor özellikle sıfır lüks araç alanlardan birini denk getirmek lazım :D Kısmet işi.

Tabiki olabilir neden olmasın kısmet işi dediğin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...