Gokberk Profesör 88 19 May 2017 #1 Uzun süredir siteye girmiyordum baya değişmiş, bu locaya nasıl gireceğiz? sohbet kısmı çok aktif gelmedi bana öncesi daha aktifti sanki.
Uzun süredir siteye girmiyordum baya değişmiş, bu locaya nasıl gireceğiz? sohbet kısmı çok aktif gelmedi bana öncesi daha aktifti sanki.
Mehmet Profesör 5,850 19 May 2017 #2 Loca kapandı hocam Tepkiler: Gokberk, kenblock, Cenk ve 1 kişi daha
Porsche GALERİCİ 11,127 Marka Zirai Traktör 19 May 2017 #3 Locada buzlu bademden tutun karpuz çilek sodaya kadar var hocam ama artık kapandı malum açık büfe masrafına yönetim o kadar katlanamadı. Tepkiler: Panzer, Gokberk, saracer ve 7 diğerleri
Locada buzlu bademden tutun karpuz çilek sodaya kadar var hocam ama artık kapandı malum açık büfe masrafına yönetim o kadar katlanamadı.
Cenk Galatasaray 18,896 Marka Ford 19 May 2017 #4 Harbi locanın kapandığını da bu başlıkla beraber gördüm. O kadar uzun zamandır bakmıyormuşum demek. Tepkiler: Gokberk, ceyhansuyu, yaso ve 5 diğerleri
Cagdas Cag Panpa Destekçi 2,840 Marka Audi 19 May 2017 #5 Panpa olamayacak mıyım yani? Tepkiler: Gokberk, Mustafak, yaso ve 3 diğerleri
Mehmet Profesör 5,850 19 May 2017 #6 Cagdas Cag' Alıntı: Panpa olamayacak mıyım yani? Genişletmek için tıkla ... Olursun hocam sıkıntı yok Tepkiler: Gokberk, kenblock, Porsche ve 1 kişi daha
Cagdas Cag' Alıntı: Panpa olamayacak mıyım yani? Genişletmek için tıkla ... Olursun hocam sıkıntı yok
kenblock Panpa 5,507 19 May 2017 #7 Zincirler kırılsın Loca açılsın ! Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tepkiler: Gokberk
At Takipçi 6,483 Marka Aston Martin 19 May 2017 #8 Ben panpa olmadan kapandı içimde kaldı valla Tepkiler: Gokberk, Ali Karaer, Porsche ve 4 diğerleri
fatih yavuz Profesör 559 Marka Saab 20 May 2017 #9 2 Seneye anca panpa olurum ama yine de merak ediyordum. Tepkiler: Porsche, Mehmet ve Gokberk
Gokberk Profesör 88 20 May 2017 #10 Teşekkürler bilgi için, bence loca güzel bir fikir olmuş ortama girebilseydim keşke Tepkiler: Porsche