İlk fotoğrafı kilit ekranına yaptım. Hoşuma gitti.
Vay evo dergisinin fotoğrafları, bu üç karenin olduğu sayılar dahil çoğu sayısı var bende açık ara en sevdiğim dergiydi son zamanlardaki dağılışına kadar. 2013 kasımdan 2019 ocağa kadar tüm sayıları eksiksizdir.
Champions League
MK1 GTI
Clio Williams
Yahu bunlar ne kadar güzel fotoğraflar bulduğun bir platform var mı yoksa hepsi ayrı ayrı keşifler sonucu mu?Vallahi çok hoş komposizyonlar çok hoş pozlar, A110'a bittim, ağzımın suyu akıyor şu an.
Alpine A310, Manta, Stratos
Alpine A110
Sierra
Stratos
Praemio kanalından video izlerken dedim bunların wallpaper'ları da vardır heralde, Valkyr Productions sitelerinde portfolio'ya göz attım ve bir hazine buldum. Petrolicious videolarını da bunlar çekiyormuş.Yahu bunlar ne kadar güzel fotoğraflar bulduğun bir platform var mı yoksa hepsi ayrı ayrı keşifler sonucu mu?Vallahi çok hoş komposizyonlar çok hoş pozlar, A110'a bittim, ağzımın suyu akıyor şu an.
Petrolicious'un çekimi çok başarılı, Praemio kanalına bir göz atayım bilmiyordum teşekkürler. Valkyr portfolyolarını da paylaştığın için ayrıca teşekkürler.Praemio kanalından video izlerken dedim bunların wallpaper'ları da vardır heralde, Valkyr Productions sitelerinde portfolio'ya göz attım ve bir hazine buldum. Petrolicious videolarını da bunlar çekiyormuş.
Petrolicious'un çekimlerine aşık oldum. Bu akşam sitenin altını üstüne getiririm banada bilgisayar için bolca wp çıkar. TeşekkürlerPraemio kanalından video izlerken dedim bunların wallpaper'ları da vardır heralde, Valkyr Productions sitelerinde portfolio'ya göz attım ve bir hazine buldum. Petrolicious videolarını da bunlar çekiyormuş.