Basınç açıyoruz yavaş yavaş sanırım yakinda dyno videosu ve hızlanma videosu için görüşeceğiz.
o nedır acabaSteam - Wallpaper Engine muazzam olay
Owww benim böyle masaüstüm olursa kendimi kesmeye başlarım Çok kafam karışır masaüstümü öyle görsem. Bilgisayarlarımın ayarları tamamlandıktan sonra Ağ ve Denetim masasını da masaüstünden kaldırırım, en fazla 2-3 klasör olur. Dosyalar varsa da bir yerden bir yere yükleme sırasında geçici olarak koyduğum dosyalardır. İş bitince anında silerimpanpa değilim fakat duvar kağıdım kendi çizimim olan logom.masaüstümün en boş olduğu günlerden biri
Owww benim böyle masaüstüm olursa kendimi kesmeye başlarım Çok kafam karışır masaüstümü öyle görsem. Bilgisayarlarımın ayarları tamamlandıktan sonra Ağ ve Denetim masasını da masaüstünden kaldırırım, en fazla 2-3 klasör olur. Dosyalar varsa da bir yerden bir yere yükleme sırasında geçici olarak koyduğum dosyalardır. İş bitince anında silerim
Wallpaper engineAl benden de o kadar abi, bomboş kullanırım. şu an mevcut arka plan bu, kafama göre canım sıkıldıkça değiştiriyorum. Çoğunlukla manzara fotoğrafları, nadiren böyle araba fotoğrafları geliyor. Orda 2 dosya şu anda fazlalık
su arkadası sevin ya aksam aksam delırttı benı wallpaper engıne boyle bırsey yokmusSteam - Wallpaper Engine muazzam olay
Gereksiz kaynak kullanımı bende kaşıntı yapıyor. Zamanında masaüstü arkaplanında video oynatan programlar da vardı. Hiçbirini kullanmadım kaptan.su arkadası sevin ya aksam aksam delırttı benı wallpaper engıne boyle bırsey yokmus
Owww benim böyle masaüstüm olursa kendimi kesmeye başlarım Çok kafam karışır masaüstümü öyle görsem. Bilgisayarlarımın ayarları tamamlandıktan sonra Ağ ve Denetim masasını da masaüstünden kaldırırım, en fazla 2-3 klasör olur. Dosyalar varsa da bir yerden bir yere yükleme sırasında geçici olarak koyduğum dosyalardır. İş bitince anında silerim
Bende çok özenirim masaüstüm boş olsun diye ama formattan formata anca ekran pırıl pırıl oluyo yer kalmayınca 'masaüstü' klasörüne işi bitenleri atıyorum inş bigün benim masaüstümde sizlerinki gibi olur
Al benden de o kadar abi, bomboş kullanırım. şu an mevcut arka plan bu, kafama göre canım sıkıldıkça değiştiriyorum. Çoğunlukla manzara fotoğrafları, nadiren böyle araba fotoğrafları geliyor. Orda 2 dosya şu anda fazlalık
Bende çok özenirim masaüstüm boş olsun diye ama formattan formata anca ekran pırıl pırıl oluyo yer kalmayınca 'masaüstü' klasörüne işi bitenleri atıyorum inş bigün benim masaüstümde sizlerinki gibi olur