Oha en sevdiğim iki araba E46 M3 CSL ve E30 M3, şimdi Mercedes-Audi düşünsün.Bu video tık rekoru kırar...
Bende bekliyorum bişey açılacak diye abi fake yedim İşeyerindeki internet baya bi kısıtlı link proxy'e takıldı sandım merak ettm telefondan baktım düz siyah karşıladı
Bende bekliyorum bişey açılacak diye abi fake yedim İşeyerindeki internet baya bi kısıtlı link proxy'e takıldı sandım merak ettm telefondan baktım düz siyah karşıladı
Beyler bana bişeler oluyo @ctanguner abi naptin sen
Renkklendirmek ne kelime abi 10 yıl genclestiler ayrıca ben telefonda da kullanıyorum hepsini arşiv yapacam benim için çok önemli bunlar açıp baktığımda şarj oluyorumFarkettim ki genel olarak monitorleriniz aci cekiyor, renklendireyim dedim
Çift karburatörlü zamanının ileri motorlarından Toyota'nın baş yapıtlarındandır.1.6 motordan 140 hp alınmıştı zamanında.Avrupa'da Toyota denildiğinde akla gelen şey budur.Petrolheadlerin dibi düşüyorEkli dosyayı görüntüle 9491
Telefonda kullandığımdır kendisi.
Enjeksiyon mu karbütatör mü bildiğim kadarınile orijinalinde enjeksiyon lu sonradan karbüratör takıyorlar.Çift karburatörlü zamanının ileri motorlarından Toyota'nın baş yapıtlarındandır.1.6 motordan 140 hp alınmıştı zamanında.Avrupa'da Toyota denildiğinde akla gelen şey budur.Petrolheadlerin dibi düşüyor
4a-ge motor dimi bu ae-86 efsanesinin kalbi wikiden baktığım kadarıyla 3 jenarasyonu var. Yazdığınız güç değerleri 3. ye ait ve enjeksiyonlu. Wiki link (ingilizce)Enjeksiyon mu karbütatör mü bildiğim kadarınile orijinalinde enjeksiyon lu sonradan karbüratör takıyorlar.