Park Halindeyken Vurmuşlar, Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Panzer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece göçük düzeltmekle olmaz gibi duruyor.
Polisin bulacağını zannetmiyorum ama evdeki durumlar için faydası olur diyorsanız başka. Ayrıca vuruğun olduğu yer gidipte bir yere vurulmuş gibi durmuyor (o bölgeye böyle zarar vermek için ancak yandan bir yere takmak gerekir, o zamanda bu şekilde vuruk gibi bir hasar oluşmaz), belli ki başka araç gelip vurmuş. O nedenle evde çok sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Son düzenleme:
Sadece göçük düzeltmekle olmaz gibi duruyor.
Polisin bulacağını zannetmiyorum ama evdeki durumlar için faydası olur diyorsanız başka. Ayrıca vuruğun olduğu yer gidipte bir yere vurulmuş gibi durmuyor, belli ki başka araç gelip vurmuş. O nedenle evde çok sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
Kimin nasıl vurduğunun ayrımını yapamazlar malesef sadece hasara bakarlar sonrada bana:) işin sıkıntısı biraz emrivaki aldım arabayı lazım olduğundan Bursa'dan İzmir'e getirdim daha 5-6 aylık ehliyetim 2500 km sürüş tecrübem

Geçmiş olsun, benim 2 kere başıma geldi çok sinir bozucu bir olay.
Kesinlikle ailene söyle. Hadi bugün söylemedin, yarın aracı satacağınız zaman sıkıntı çıkar. Polisten, kameradan bir şey bekleme biran önce sorunu çözmeye çalış bence.

Yarın İzmir servisine götürücem bi baksınlar hemde bilgi alıyım en azından şu kapıyı düzeltsinler

Hasarin şekline bakinca zaten sen yapmamiş gibi duruyor. Bu tampon seviyesi yuksek muhtemelen kasali bir kamyonetin yapacagi turden bir hasar. Suvda olabilir. Hareket halinde olsan direk gocuk olur. Burda ise kapidan başlayip surte surte camurluktan cikmiş. Arabanin duruken olma ihtimali gayet yuksek. Baban olsam sucun sende olmadigini anlardim. Ama senin kisa sure once ehliyet alman ve arabayi izmire goturmen hoşlarina gitmeyen durum ise, bu kazayi alehine kullanabilirler.

Hasarin şekline bakinca zaten sen yapmamiş gibi duruyor. Bu tampon seviyesi yuksek muhtemelen kasali bir kamyonetin yapacagi turden bir hasar. Suvda olabilir. Hareket halinde olsan direk gocuk olur. Burda ise kapidan başlayip surte surte camurluktan cikmiş. Arabanin duruken olma ihtimali gayet yuksek. Baban olsam sucun sende olmadigini anlardim. Ama senin kisa sure once ehliyet alman ve arabayi izmire goturmen hoşlarina gitmeyen durum ise, bu kazayi alehine kullanabilirler.
@Panzer çok geçmiş olsun. @istanbul hocamın dediği gibi aracı sizin çarpmadığınız çok belli. Kamyon/kamyonet kasasının, bir ihtimal de çöp kamyonunun yapacağı bir hasar bu. Aileye direk haber verip fotoğrafları atarsanız, en olumsuz koşullarda bile bence en az hasarla atlatırsınız bu mevzuyu. Zamanı geri alamayız, e bu olay da eninde sonunda açığa çıkacak. =) O yüzden kendinizi de yükten kurtarın. Maliyeti üstlenmeye çalışın vs. İyi hal indirimi almaya bakın :)

@Panzer çok geçmiş olsun. @istanbul hocamın dediği gibi aracı sizin çarpmadığınız çok belli. Kamyon/kamyonet kasasının, bir ihtimal de çöp kamyonunun yapacağı bir hasar bu. Aileye direk haber verip fotoğrafları atarsanız, en olumsuz koşullarda bile bence en az hasarla atlatırsınız bu mevzuyu. Zamanı geri alamayız, e bu olay da eninde sonunda açığa çıkacak. =) O yüzden kendinizi de yükten kurtarın. Maliyeti üstlenmeye çalışın vs. İyi hal indirimi almaya bakın :)
Elimden geldiğince üstlenmeye çalışıcam öğrencilik hali biraz zor ama

Kaportacı buluyorsuni sabah 8 debırakıp akşam 5 macunlu alıyorsun, ertesi gün aynı şekilde tekrar edip akşam 5te çicek gibi geliyor araban. Senin kapıya 400 lira sıkışmış kısacası :) Geçmiş olsun. (Boyatma işi ertelenecek dersen abi şunu açılır edin dersen kapıyıkanırtım düzeltiyorlar)

Bu sabah servise götürdüm kapıyı düzelttiler hemen, son ön değişecek kapının da sacı değişecek 1200 tl dediler. Kapı da değişebilir dediler. Memlekete dönünce bakıcaz artık...

Bu sabah servise götürdüm kapıyı düzelttiler hemen, son ön değişecek kapının da sacı değişecek 1200 tl dediler. Kapı da değişebilir dediler. Memlekete dönünce bakıcaz artık...
Sol ön çamurluğu değiştirmek istemelerini anlarım da kapının sacını değiştirmek ne alaka ? O kadarcık hasar için kapı sacı mı değiştirilirmiş. Düzeltip macunlayıp astarı lokal boyayı çekeceksin olacak bitecek. Resmen saçmalamışlar.

Bugün park yer ararken bi giriyim şu sokağa bakiyim dedim etrafta gören eden vardır diye bide aracın fotoğraflarını çekiyim diye araç kültürüm pek olmadığından ve böyle birşey başıma gelmediğinden fotoğraflarını çekmek aklıma gelmemişti kazanın olduğu yere çektim sokak sakinleriyle konuştum görenler olmuş ve park ettiğim yer apart tarzı yurtmuş kazayı gören 2 tane kamera varmış şansıma yurt müdürüyle konuştum yarın bakıcaz görüntülere ve polise gideceğim.

http://hizliresim.com/1Lp1Oj
http://hizliresim.com/Lyvk5o

kazanın olduğu yer

sevinsem mi üzülsem mi anlamadım ama evdeki tantanadan yırttım inşallah görüntülerde sıkıntı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...