Passat b8.5 Multimedia Ekranında Video Oynatmak

Sonersoner

Soner
Senkromeççi
14
44
Marka
Volkswagen
Selam kardeşlerim. Aracım 2020 Passat Business. Android Auto uygulaması indirdim fakat durduğu yerde bile hiçbir şekilde video izleyemiyorum.
Youtube ve telefonumdaki görüntüleri izleyebileceğim bir uygulama var mi ?
Bana yardım eder misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Orijinal sistemlerde kaza engelleme için dikkatiniz dağılmasın diye video izlenmez diye biliyorum , farklı detayları varsa bilgim yok.

Bildiğim kadarıyla gizli özellikleri açan yerler seyir halinde video izlemeyi sağlayan özelliğide açıyorlardı bu işi yapanlara danışabilirsiniz

İnstagram da gizli özellik açan bi sürü kişi var güvenilir hissettiğiniz bi yere açtırabilirsiniz. Çok pahalı da değil ben geçen sene B7 passata bi sürü özelliği 150 ye açtırmıştım bu sene 200 250 olmuştur.

Selam kardeşlerim. Aracım 2020 Passat Business. Android Auto uygulaması indirdim fakat durduğu yerde bile hiçbir şekilde video izleyemiyorum.
Youtube ve telefonumdaki görüntüleri izleyebileceğim bir uygulama var mi ?
Bana yardım eder misiniz?
Kendiniz iyi bir obd cihazi ile halledebilirsiniz . Veya disaridan birine para vererek actirabilirsiniz

B8,5'larda ki ekranlarda durduğunuz anda video oynatabiliyorsunuz hareket halinde oynatmak için gizli özellik açan yerler yapabiliyor açtırmanız lazım çok basit.

Son düzenleme:
Android otoya falan gerek yok. USB belleğinize videoyu indirin medya kısmına tıklayın ordan kaynak seçiminden medyalarıma girip belleğinize girin ve videoyu açın.

İnstagram da gizli özellik açan bi sürü kişi var güvenilir hissettiğiniz bi yere açtırabilirsiniz. Çok pahalı da değil ben geçen sene B7 passata bi sürü özelliği 150 ye açtırmıştım bu sene 200 250 olmuştur.
Her actirdigimiz ozellik ıçin tek tek mı fiyat yoksa açılan tüm gizli özellikler ıçin 1 fiyat mı veriliyor acaba