KAPALI Passat varian 1.4 tsi 2008 model

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defender

Profesör
383
Arkadaşlar arac sahibi haber bekliyor durum biraz acil 1.4 tsi motorlar hakkinda kullanan varsa hantal kalirmi diye dusunduk bakimlari vs akliniza ne gelirse kronik sorunları olsun vs.. tesekkurler :) ilan no 401596099

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alt takım ve motora baktırmakta fayda var zira kozmetiği gayet yerinde duruyor. Motorda turbolu olduğundan ötürü daha kırılgan yapı izler bi baktırmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

1.4 TSI ile ne uçar ne üzer, tatmin edici bir performans sunar. Genel kullanımda şehir içi 9-9.5 litrenin altına düşeceğini düşünmüyorum.
1.4 TSI Manuel versiyonunu uzun süre deneyimlermiş biri olarak ancak çok sıkışık trafikte 9 yakar diyorum. @defender abimiz zaten trafiği çok olmayan bir yerde oturduğu için 7.5 8 litrelerde gezer.

Buralarda çok yoğun trafik dur kalk olmaz koye gidip gelinecek ailecek hafta sonları binilecek bir araba yani km çok yapmaz diyerekten öyle söyledim :)

Ceyhub bahsetmis zaten yakit tuketimi konusunda vw de ondan daha iyisi yoktur bence eger bu kadar yakacaksa daha yeni model az km de araba bulur ama bu kadar genis olmaz tabiki

Valla hacı ya bu ne oldu 2 model ustu km ayni fiyatta aynı gel cik isin icinden bunuda arayacağım kesin kazası vardir ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...