1.4 TSI Manuel versiyonunu uzun süre deneyimlermiş biri olarak ancak çok sıkışık trafikte 9 yakar diyorum. @defender abimiz zaten trafiği çok olmayan bir yerde oturduğu için 7.5 8 litrelerde gezer.1.4 TSI ile ne uçar ne üzer, tatmin edici bir performans sunar. Genel kullanımda şehir içi 9-9.5 litrenin altına düşeceğini düşünmüyorum.
Jetta 1.4 tsi bmt 24 km ortalama hızla 7.9 yakıyor, şehir içi fabrika verisi 6.8 lt. İlandaki passatın fabrika verisi 8.6 lt1.4 TSI Manuel versiyonunu uzun süre deneyimlermiş biri olarak ancak çok sıkışık trafikte 9 yakar diyorum. @defender abimiz zaten trafiği çok olmayan bir yerde oturduğu için 7.5 8 litrelerde gezer.
Aynı motor ve şanzıman ile B7'de bu tüketimi yakalıyorduk.Jetta 1.4 tsi bmt 24 km ortalama hızla 7.9 yakıyor, şehir içi fabrika verisi 6.8 lt. İlandaki passatın fabrika verisi 8.6 lt
O zaman şehir içi tanımınız farklıdır, fabrika verisi 8.6 lt olan turbo motorun 7.5- 8 lt yakması mümkün değil şehir içinde.Aynı motor ve şanzıman ile B7'de bu tüketimi yakalıyorduk.
tüketim verin doğru. biz de b7 manuel 1.4 122hp ile şehiriçinde 9 9.5 yakıyorduk.Aynı motor ve şanzıman ile B7'de bu tüketimi yakalıyorduk.
9.5lt yaksa 60lt depo olsa ortalama 640km ederBir depo ile 750 km sehir ici gider ozaman yanlismi hesapladim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Depo 70 litre diye hesaplamıştım fark etmez gene makul yaa9.5lt yaksa 60lt depo olsa ortalama 640km eder
Valla ben 10 litreden kacinmaya calisiyorum 9 a normal demeyin hocam asiri fazlaDepo 70 litre diye hesaplamıştım fark etmez gene makul yaa
Cok yogun trafik yoksa ve açık yolda gidilecekse 7 ile 8 yakar ve buna kalıbımı basarım.Buralarda çok yoğun trafik dur kalk olmaz koye gidip gelinecek ailecek hafta sonları binilecek bir araba yani km çok yapmaz diyerekten öyle söyledim
Ceyhub bahsetmis zaten yakit tuketimi konusunda vw de ondan daha iyisi yoktur bence eger bu kadar yakacaksa daha yeni model az km de araba bulur ama bu kadar genis olmaz tabikiBuralarda çok yoğun trafik dur kalk olmaz koye gidip gelinecek ailecek hafta sonları binilecek bir araba yani km çok yapmaz diyerekten öyle söyledim