Hocam konuyu ilk açtığınız araba gayet makul. Passat alınacaksa düz vites variant alınır diye düşünürüm zaten. Sadece sonradan kaplanan ahşap trimler zamanla sorun yaratabilir diye düşünüyorum(özellikle göstergelerin oradaki). 1.4tsi motoru eski 1.8 motorlar gibi düşünmekte fayda var. Şehir içi istanbul'sa 10 yakar, diğer şehirlerde bu değer düşer, @gtepro nun dediği seviyelere gelir. Boyalı olarak gösterilen yer tampon. Sadece far hasar almış mı, içi buhar yapıyor mu onu bir kontrol etmekte fayda var. Öyle olunca bol bol ampul yakar çünkü =)
Fazla cvp yazamam şu ara soru sorarsanız kusuruma bakmayın. Saygılar
RollsRoyce dışında öyle orijinal ahşap kaplama görmedim yeni arabalarda nereden bileyimAbi o ahşap orjinal
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
TeşekkürlerHocam konuyu ilk açtığınız araba gayet makul. Passat alınacaksa düz vites variant alınır diye düşünürüm zaten. Sadece sonradan kaplanan ahşap trimler zamanla sorun yaratabilir diye düşünüyorum(özellikle göstergelerin oradaki). 1.4tsi motoru eski 1.8 motorlar gibi düşünmekte fayda var. Şehir içi istanbul'sa 10 yakar, diğer şehirlerde bu değer düşer, @gtepro nun dediği seviyelere gelir. Boyalı olarak gösterilen yer tampon. Sadece far hasar almış mı, içi buhar yapıyor mu onu bir kontrol etmekte fayda var. Öyle olunca bol bol ampul yakar çünkü =)
Fazla cvp yazamam şu ara soru sorarsanız kusuruma bakmayın. Saygılar
Bu arabanın içi genelde böyle zaten. Alıp bi döşeme temizleme yaptırırsanız problem kalmaz çiçek gibi olur. Anneannemin Passat B6'sinda da döşemeler bu renkteydi onum döşemeleride sararmıştı temizletince pırıl pırıl oldu.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ama titiz kullanilmamis sigara kulleri falan varBu arabanın içi genelde böyle zaten. Alıp bi döşeme temizleme yaptırırsanız problem kalmaz çiçek gibi olur. Anneannemin Passat B6'sinda da döşemeler bu renkteydi onum döşemeleride sararmıştı temizletince pırıl pırıl oldu.
Sigara küllerini görmedim vallaEvet ama titiz kullanilmamis sigara kulleri falan var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sigara küllerini görmedim valla