Güzel de, onda f yok, sadece p varBen Michelin Alpin serisi öneririm, Alpin5 kullanıyoruz ve çok memnunuz.
debica, sava, falken, lassa arasından sizce hangisi?
ben falken derimdebica, sava, falken, lassa arasından sizce hangisi?
Yük endeksi 98 xl mi 94 mü almam gerekir passat için?
debica, sava, falken, lassa arasından sizce hangisi?
Isparta'da okurken, sınıf arkadaşım i20'sine Lassa Snoways almıştı kış gelmeden. Bi kar yağsa da gezsem şu arabayla diye can atıyodu, hatta kar biraz gecikmişti üzülmüştü ulan o kadar para verdim diye. Neyse bigün uyandık Isparta bembeyaz i20'si olan arkadaş aradı beni de alsana geçerken diye. Dedim e beklediğin gün geldi neden kendin çıkmıyosun. Araba çıkmıyo yerinden dedi, gördüm, 2cm kar. Neyse birkaç kez birlikte gittik geldik. O zamandan beri kötü bi imaj bıraktı bende Lassa. IsınamadımLassa iyidir aralarında. Bridgestone’un bir iki sene önceki desenlerini taklit ediyor genelde. Üretimi de hiç fena değil. Kar kış performansı üzmez ancak ses, yakıt ve konfor olarak bir michelin de değildir elbette.
Isparta'da okurken, sınıf arkadaşım i20'sine Lassa Snoways almıştı kış gelmeden. Bi kar yağsa da gezsem şu arabayla diye can atıyodu, hatta kar biraz gecikmişti üzülmüştü ulan o kadar para verdim diye. Neyse bigün uyandık Isparta bembeyaz i20'si olan arkadaş aradı beni de alsana geçerken diye. Dedim e beklediğin gün geldi neden kendin çıkmıyosun. Araba çıkmıyo yerinden dedi, gördüm, 2cm kar. Neyse birkaç kez birlikte gittik geldik. O zamandan beri kötü bi imaj bıraktı bende Lassa. Isınamadım
Olabilir hocam bu ihtimaller de var tabi.Ben Bridgestone’un kar performansından çok memnun kaldığım için hep onu kullandım. İnanılmaz karlarda sürdüm hiçbir şey olmadı. Araç da Citroen C4 1.6 eHdi modeliydi. Arabayı satmama 5-6 ay kala gittim yardım lastiği. Sonra aynı desene en yakın Lassa’da vardı. (Lassa 1-2 sene önceki Bridgestone desenlerini üretir.) Gittim Lassa taktım. Onunla da Ankara’ya gitmem gerekti. Gittiğim gün hem otobanda hem şehirde kar vardı. En ufak bir sorun olmadan gezdim. Hatta dönüşte Gölcük tabiat parkına çıktım ve yolu da kendi de full karlar altındaydı. Yine en ufak bir sorun yaşamadım. Bu durumda ya üretim hatası vardır, ya da lastik sıfır dahi olsa 2-3 yıldır yatan lastiktir. Çıkma ise zaten ona hiçbir şey diyemem.
Güle güle kullanın hocam. Ben de nokian kış lastiği kullanan biri olarak bir kez olsun üzdüğünü hatırlamıyorum. Diğer kış lastikleriyle karşılaştırma yapamayacağım ama her türlü eziyeti yapmama rağmen 3. kış dönemindeyim ve sanki hala ilk günkü gibi. Diğer kış lastikleri gibi yeri geldi ön plakaya kadar karın içinden çıktım yeri geldi donmuş zeminde uzun yolda taşıdı ama beni en çok şaşırtan iki şey yüksek hızlarda karlı virajlardaki performansı ve ıslak kuru farketmeksizin acil frenlemelerde absyi bile devreye sokmaması. Bu son özelliği çok büyük kabuslardan korudu beniNokian aldım, hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim...