neden? jant kapaklı golf 5 e biniyor diye yorum yapamaz mı?Passat'ı verince yeni kasaları alabiliyor olman lazım. A3'ün yeni kasası güzel.
Golf 8 bence 7'ye göre geri gitmiş.
Donanımlı olsun diye eski kasalara bakma bence. Direk Golf 8 ve A3 8Y olarak bak.
Tamponlara ve kaputa da folyo çek missssBu arada arabanı seviyorsan insanların ne dediğini boşver.
Bende senin yaşlarında B8 A4'e biniyordum. Bence herhangi bir şekilde ağır abi arabası durmuyordu.
Onu söyleyenin Golf 5'i vardı. Jant kapaklı arabaya biniyor , benim Audi'me laf söylüyor![]()
Aracımı seviyorum beni üzmüyor a3 ü ben de düşündüm ama yeni kasanın önceki kasaya göre malzeme kalitesi olarak geride kaldığını gördüm.Passat'ı verince yeni kasaları alabiliyor olman lazım. A3'ün yeni kasası güzel.
Golf 8 bence 7'ye göre geri gitmiş.
Donanımlı olsun diye eski kasalara bakma bence. Direk Golf 8 ve A3 8Y olarak bak.
Tamponlara ve kaputa da folyo çek missssBu arada arabanı seviyorsan insanların ne dediğini boşver.
Bende senin yaşlarında B8 A4'e biniyordum. Bence herhangi bir şekilde ağır abi arabası durmuyordu.
Onu söyleyenin Golf 5'i vardı. Jant kapaklı arabaya biniyor , benim Audi'me laf söylüyor![]()
7R her zaman kullanmak istediğim bi araç ancak şehir içi kullanımda yakıtı üzer gibime geliyor2022 passattan inip c segment vaga geçmezdim 2.0 olmadıkça . 7R düşünürdüm sadece ama bana küçük geleceği için yine passattan devam ederdim.
Abi bana kalırsa kimsenin lafına bakma ama değiştirecem diyorsan a3e geç zaten motor her iki arabadada aynı motor yani uzun lafın kısası premiuma geçmek daha mantıklıArkadaşlar merhaba aracım 1.5 tsi bussines passat yaşım 22 arkadaşlarım ve çevrem aracın yaşıma göre ağır kaçtığını biraz daha spor bi araba almam konusunda tavsiyelerde bulundu sizce passattan r line golf veya s line a3 e geçilirmi?