valla bunu unutmuştum bak lisede bizde yapıyorduk bundan gayet iş görür hiç fotoşop falan uğraşma direk bundan yürü @Ozzy41Microsoft Office'de yanlış hatırlamıyorum umarım Publisher di onunla hazırlayabilirsin. İlkokulda vs kolayca hazırlıyorduk.
Bilgisayarında Windows yoksa sana bide kıyak yapayım:
Profesyonellikten oluyor hocam bunlar hepvalla bunu unutmuştum bak lisede bizde yapıyorduk bundan gayet iş görür hiç fotoşop falan uğraşma direk bundan yürü @Ozzy41
cretive cloud indir ordan deneme sürümünü kur sonra amtbi.dll dosyasını indirip crackle bende eğlenerek başlamıştım cc ler baya farkediyorProfesyonellikten oluyor hocam bunlar hep
Bende CS3 indirdim kendimce eğleniyorum![]()
Tamamdır hocamcretive cloud indir ordan deneme sürümünü kur sonra amtbi.dll dosyasını indirip crackle bende eğlenerek başlamıştım cc ler baya farkediyor![]()
baskı için en baştan RGB değil CMYK renk paletiyle çalış. Publisher'da bilmem ama Adobe programlarında ebat konusunda sorun yaşanmaz. Hatta garanti olsun diye pdf hazırlayıp öyle çıktı almak da mümkün.Birde şey soracağım benim bunu matbaa da bastırtmam gerek , sorun çıkar mı bu programda