Aslinda dubai ve arap ulkeleri uygun olabilir petrolheadler icin.. petrol fiyatlari gozonune alindiginda..
O konuda ingiltere ve japonya 2.ellerde komik fiyatlara düşüyorArkadaşlar bu arada asıl merak ettiğim şey arabayı alım gücü onu da belirtmek isterim
ters akan trafikta soldan direksiyonlu araci kullanmak daha zor.. sagdan direksiyonlu araclar(japon yada UK'den ithal edilmis) avrupada ucuza satiliyor. yada ithal edilebiliyor, kullaniminda yasal bir sorun yok.Bence İngiltere, bildiğim kadarıyla her türlü arabalar bulunabildiği gibi parçaları da bulunabiliyor ve ucuz. Direksiyonun ters olması bence sıkıntı ama alışılır veya soldan direksiyonlu çok sayıda da araba var.
O zaman Almanya ve İngiltere derim. Özellikle İngiltere'de harici harddisk fiyatına araba bulunabiliyorArkadaşlar bu arada asıl merak ettiğim şey arabayı alım gücü onu da belirtmek isterim
İşte aradığım detayda bir yorum, aracı almaktan başka yürütme masraflarıda önemliO zaman Almanya ve İngiltere derim. Özellikle İngiltere'de harici harddisk fiyatına araba bulunabiliyorEski arabalar para etmiyor çünkü tamir işçiliği aşırı pahalı. Çok yakan arabalar tutmuyor çünkü akaryakıt Avrupa geneline göre pahalı. Büyük arabalar da Londra'da trafik nedeniyle tutmuyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14699
İngiltere'den göndermişti arkadaş. Masrafsız r33 leri çok uygun fiyatlara bulabiliyorsun diyordu. ABD ve Avrupa'da fiyatlar ucuz genelde ama benim favorilerim İngiltere ve Almanya olurdu.
Bisikletin yanındaki arabada nerdeyse bisiklet kadar güzelEkli dosyayı görüntüle 14699
İngiltere'den göndermişti arkadaş. Masrafsız r33 leri çok uygun fiyatlara bulabiliyorsun diyordu. ABD ve Avrupa'da fiyatlar ucuz genelde ama benim favorilerim İngiltere ve Almanya olurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 14699
Valla dediğim gibi, arkadaşın dediğine göre konuşuyorum, bu fotoğrafı şubat gibi atmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 4 bin sterlin civarı bir para istiyor sahibi demişti tabi siz r34 sahibi olarak konuya daha hakimsinizdir.R33 u alabilir uygun fiyatlara yalniz temiz az km olan r33 ( GTR ) okadar ucuz degil.![]()
4k sterlin mi gtr i 4 k sterlin e almak imkansiz. 4 k sterline alacaginiz arac normal skyline olacaktir ve o araca 10k sterlin de uzerine harcamaniz gerek. Pas dan curukten gecilmez halde olacaktir o arac. R32 gtr in fiyati 20 25k euro dan asagi degil. Almanya da 33 gtr ise temizligine gore degisiyor ortalama 20 25 k euro da r34 gtr ise 50 55 k euro dan basliyor ucu acik 100 + k euro lara kadar gidiyor. Hatda 300 kusur e satildigini biliyorum ihalede.Valla dediğim gibi, arkadaşın dediğine göre konuşuyorum, bu fotoğrafı şubat gibi atmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 4 bin sterlin civarı bir para istiyor sahibi demişti tabi siz r34 sahibi olarak konuya daha hakimsinizdir.
En azından otomobil kültürü gelişmiş oluyor fiyatlar daha makul oluyor bizde herkes cadde düşünüyor.Almanyada nurburgring e gidip araba kiralayarak pist tecrübesi edinebiliyosun , türkiyede böyle bişey yapmak imkansız kendi araban olsa bile istanbul parka girmek işkencepetrol head icin cennet denebilecek bir ulke yok bence, kiminde modifiye yasak, kiminde hiz sinirlarina cok onem veriliyor ve cezalar yuksek, kiminde ise bizdeki mtv gibi road tax uygulaniyor, kiminde petrol pahali, kiminde servis iscilik ucretleri ucmus.. hepsinin iyi oldugu bir ulke yoktur herhalde, varsa bana da soyleyin![]()