Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport | TEST

Ulan ne arabalar var beee
1701hqdefault.jpg

Vallahi oldukça beğendim hem aracı hem de testi.. Çok net söylüyorum; gidip leon fr'a falan onca parayı bayılacağıma 100 bin lirayı buna verir gözü kapalı alırım. Daha da ben ne yaptım diye arkamı dönüp bakmam bile. Fiesta st vs 208 gti by ps testi muhakkak istiyoruz hocam.

çok bekleyeni vardı bu testin. Nasıl buldunuz 208'i ?
Direksiyon tepkileri videodan gördüğüm kadarıyla çok iyi be. Hatta bir ara U dönüşü gibi manevra yaptığında direksiyonun geriye toplaması eski hidrolik direksiyonlar gibi net şekildeydi. O detay bile direksiyonu anlatıyor. Virajlardaki hafif kayıp geri toparlamasıyla tam Super1600 olmuş :)

2017 yılında da olsak gerek 208 GTi gerek Mazda MX-5 gibi sürücü otomobillerini daha hala üretmelerini ve 100 küsür bin tl dolaylarında, nispeten ülkemiz araba fiyatlarına bakarak normal sayılabilecek bir fiyata sunmaları benim çok hoşuma gidiyor ve geleceğe ümitle bakıyorum.VAG düşmanı değilim ama saydığım araçları Polo GTi veya İbiza Cupra ile kıyaslayanlar büyük bir ihtimalle otobanda makas atan düz yol gazcılarıdır.Yalnız video da merak edenler ve uzun yol yapacaklar için kısa oranlı viteslerinden bahsedilmeliydi diye düşünüyorum bir de bu aracın otopark.com yorumu bu kadar çok beklememize kızdım, bunların haricinde Otopark.com yine süper bir iş çıkarmış.

Peugeot sport ve Renault sport standart ürettikleri arabalardan çok çok farklı dünyada makinalar üretiyorlar resmen. Markalara karşı sempatim yok ama bu makinaları istemsizce etkiliyor :)
Sinan abinin heyecanı ile testi izlemek çok keyifliydi

Vallahi oldukça beğendim hem aracı hem de testi.. Çok net söylüyorum; gidip leon fr'a falan onca parayı bayılacağıma 100 bin lirayı buna verir gözü kapalı alırım. Daha da ben ne yaptım diye arkamı dönüp bakmam bile. Fiesta st vs 208 gti by ps testi muhakkak istiyoruz hocam.

Ama Cenk ARABA MANUAL'miş. Düz yol gazcıları bunu sevmez. :)