Peugeot 307 1.6 HDI(110)-Comfort (2006)

WhatsApp Görsel 2025-06-03 saat 09.29.34_78bf870b.jpg

Emektarın direksiyon pompası ses yapıyordu. Kendisine ayarı verdik.
WhatsApp Görsel 2025-06-03 saat 13.58.44_902b0f4d.jpg

WhatsApp Görsel 2025-06-03 saat 13.58.44_49951d3d.jpg

WhatsApp Görsel 2025-06-03 saat 13.56.23_f41d360e.jpg

Sonrasında yıkamasını yapıp mekanına bıraktık. Boyanın hali eskisine göre çok kötü bi hale geldi bakımsızlıktan. Söyledim söyledim inanmadılar, bakın ne oldu şimdi :)

Ne işlemler yapıldı ne kadara mal oldu acaba ? Benim 307 de ne zaman satmaya niyetlensem iş açıyor başıma. Şimdi de sola çevirdikçe direksiyondan ses geliyor.

Ne işlemler yapıldı ne kadara mal oldu acaba ? Benim 307 de ne zaman satmaya niyetlensem iş açıyor başıma. Şimdi de sola çevirdikçe direksiyondan ses geliyor.
Ataşehir'de Ferhatpaşa'da Koç direksiyon var. bu 307'lerde sanırım kronikmiş bunların bozulması. 8K TL'ye tamirini yaptılar. Bir de sesin nasıl bir ses olduğu da önemli tak tak mı yapıyor yoksa vızırtı mı yapıyor ona göre değişir.

Ataşehir'de Ferhatpaşa'da Koç direksiyon var. bu 307'lerde sanırım kronikmiş bunların bozulması. 8K TL'ye tamirini yaptılar. Bir de sesin nasıl bir ses olduğu da önemli tak tak mı yapıyor yoksa vızırtı mı yapıyor ona göre değişir.
Emre selam, koç her şey dahil mi 8 e yaptı?
Dediğin yeri biliyorum .

Sola doğru çevirirken uğultu gibi ses geliyor ama her zaman değil

Sola doğru çevirirken uğultu gibi ses geliyor ama her zaman değil
hidroliğini kontrol ettirin önce. Hala devam ediyorsa öyle bi pompaya baktırın bence. Alt takımdan olsa uğultu yapacağını sanmıyorum genelde takırtı vesaire yapar yanlış bilmiyorsam