abi bu arada sende passatmı var ?Durduk yere hop diyip devrilmiyodur limitleri düşüktür. Pick-up lar da o kadardır zaten
BLL-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi bu arada sende passatmı var ?Durduk yere hop diyip devrilmiyodur limitleri düşüktür. Pick-up lar da o kadardır zaten
yaş 19 muydu ?Durduk yere hop diyip devrilmiyodur limitleri düşüktür. Pick-up lar da o kadardır zaten
Yaş 20 passat abiminyaş 19 muydu ?
ben 21 yaşındayımYaş 20 passat abimin
Ar yu siryus?bu arada passat güzelmiş iyi bakılmış![]()
ama profile bakılınca iyi görünüyor ve km le ile temizlik ayrı iştirAr yu siryus?gördüğün tek fotoda arabanın parçası eksik neresi iyi bakılmış
500küsür binde araba
İmzada sinyal yok. Karadeniz civarlarında uçmuştu giderken. Km ile temizliğin alakası yok ama bu arabada ikisi bir arada. 2 yılda kendisi kadar para harcattı abime nerdeyseneresi eksik göremedim yaw
Benlik bi mevzu değil malesef abimin aracı olduğu için. Ben en başta alma demiştim dinlemedi yapcak bişey yok. Neyse konuyu dağıtmayalımresimde sinyal gözükmüyor imzada gmrdüm araba 30 bin zaten satsaydınız yeni alırdınız![]()
aynenBenlik bi mevzu değil malesef abimin aracı olduğu için. Ben en başta alma demiştim dinlemedi yapcak bişey yok. Neyse konuyu dağıtmayalım
aynen arazide sürecek adam zaten 4x4 bişey alır daha iyi giderKırsalda yaşamıyorsanız veya işiniz gereği ihtiyacınız yoksa gereksiz olduğunu düşünenlerdeniz. En küçük motorluları 2.0, ilk olumsuzluk MTV. İkinci olumsuzluk bakım, köprü geçiş (İstanbul özelinde bu, yaşadığınız yeri bilmiyorum) ve hız limitlerinin farklı olması. Üçüncü olumsuzluk büyük hacmin getirdiği park sorunu ve yüksek yakıt sarfiyatı. Arazi yapayım deseniz aks mesafesi nedeniyle küçük araç kadar çevik olamayacaktır, takılma, vurma, sürtme ihtimali daha fazla. Eskiye oranla ilgi artmış olsa da, bu tip araçlar hoşuma gitse de ihtiyaç hâlinde alınması gereken ırgat olarak görüyorum pickupları.
Pickuplarda da var 4x4. Başarılıları da var ama mesele sadece 4 çeker değil. Arazide aks mesafesi arttıkça arabanın bir yerini zemine oturtma, sürtme, vurma ihtimalin artıyor. Tabii bir de araç büyüdükçe ağırlıkta artıyor, hafiflik her şeydir. Bundandır Lada Niva'nın Suzuki Jimny'nin falan keçi gibi çıktığı yerlerde büyük arazi araçları çıkamayabiliyor.aynen arazide sürecek adam zaten 4x4 bişey alır daha iyi gider
Japon..Pickuplarda da var 4x4. Başarılıları da var ama mesele sadece 4 çeker değil. Arazide aks mesafesi arttıkça arabanın bir yerini zemine oturtma, sürtme, vurma ihtimalin artıyor. Tabii bir de araç büyüdükçe ağırlıkta artıyor, hafiflik her şeydir. Bundandır Lada Niva'nın Suzuki Jimny'nin falan keçi gibi çıktığı yerlerde büyük arazi araçları çıkamayabiliyor.
Mesela burada, videounun sonuna doğru. Range ilk denemede gömülüyor, yardım istiyor. İkincide de çıkamıyor. Jimny ilk denemede çıkamıyor, biraz geri alıp deneyince çıkıyor.