Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Benim plaka yazılarım baya silik durumda geçen gün plaka kalemiyle üstlerinden geçtim ama verimli bi sonuç alamadım. Yeni plaka çıkarmak istiyorum bu işlem nasıl oluyor bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi? Şimdiden teşekkürler
Yeni plaka çıkarmadan önce şu sanayide afilli plaka yapanlar var ya, onlara gidip yazıyı yeniden boyatmayı deneyebilirsiniz. yeni mühürlü plaka çıkarmak için bölge trafikte emniyette filan yokuşlu bürokratik yollar teptirebilirler.
Yeni plaka çıkarmadan önce şu sanayide afilli plaka yapanlar var ya, onlara gidip yazıyı yeniden boyatmayı deneyebilirsiniz. yeni mühürlü plaka çıkarmak için bölge trafikte emniyette filan yokuşlu bürokratik yollar teptirebilirler.
plakanı söküp ruhsat sahibiyle trafik şubeye gidiyorsun. plakam yıprandı yeniden bastırmak istiyorum diyeceksin. sonra 40 tl karşılığında sana bir belge verilip yeni plakanı bastıracaksın.
plakanı söküp ruhsat sahibiyle trafik şubeye gidiyorsun. plakam yıprandı yeniden bastırmak istiyorum diyeceksin. sonra 40 tl karşılığında sana bir belge verilip yeni plakanı bastıracaksın.