Plakanin Altindaki Yazi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denizyagmur012

Profesör
376
28
Arkadaslar plakalarin altina servisler kendi markasinin reklamini takiyorlar. Oraya kendimiz kendi ismimiz vs. yazan parca takabilir miyiz? Fleksi app gibi seyler dediler arkadaslar ama bilmiyorum nasil yapiliyor

İnternet de bu tar ürünler var.Ne yazdırmak istiyorsanız söylüyorsunuz.Onlar yapıp gönderiyor.Sosyal medyalarda sürekli reklamlarını görüyorum.Fakat kalite anlamında nasıldır bilmem.Ben plakalığı sevmediğim için direk telesonla araca yapıştırdım.

benim bildiğim sadece plakalık değişirse sorun yok plaka değişirse mühürden dolayı sıkıntı çıkabilir

Olur olur. Mühürlü plakanızın görüşü hiçbir şekilde engellenmesin, plaka deforme olup yazıları filan bozulmasın yeter.

İnternet de bu tar ürünler var.Ne yazdırmak istiyorsanız söylüyorsunuz.Onlar yapıp gönderiyor.Sosyal medyalarda sürekli reklamlarını görüyorum.Fakat kalite anlamında nasıldır bilmem.Ben plakalığı sevmediğim için direk telesonla araca yapıştırdım.
teleson nedir

İzne gerek olmaz, her servis kendine gelen araca reklam amacıyla kendininkini takıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...