Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Alman spor otomobil devi Porsche müşterilerine yeni özelliğini sundu. İlk olarak 911’de kullanılacak özellik otomobil sahibinin parmak izini otomobile tanımlıyor. Bu donanımın bedeli ise 7.500 €.
Porsche, 911 için parmak izinin otomobil üzerine uygulanabildiği yeni kişiselleştirme programını duyurdu. Porsche’nin kendi geliştirdiği yeni boyama tekniği sayesinde, Exclusive Manufaktur departmanının sunduğu portföyün bir parçası olarak, bireysel parmak izleri gibi yüksek kaliteli unsurların spor otomobilin gövde kısımlarına basılmasına olanak tanınıyor. Başlangıç için kaputa uygulanabilecek bu işlem, Almanya’daki müşteriler için önümüzdeki ay piyasaya sürülecek. Bu opsiyonun bedeliyse 7.500 €.
Doğrudan baskı olarak adlandırılan yeni tekniğin çalışma prensibi mürekkep püskürtmeli bir yazıcıya benziyor. Bu işlem için...

Okumaya devam et...


 
  • Beğeni
Tepkiler: alptheren

alptheren

Alp Eren
Düz Yol Gazcısı
15 Mar 2020
12
22
145
29
Ankara
Marka
Toyota
Güzel teknoloji fakat bu olayın yakın süreçte Türkiye'de opsiyon olarak sunulabileceğini düşünmüyorum.

İyi forumlar
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım