POV Aksiyon Kamerası Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mete25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10408.jpg

Şu şekilde bir geniş açı yakalayabiliyorum. Belki bir nebze daha geriden çekim yapabilirim. Elimle tutarak bu görüntüyü aldım.

Burada da pro mod ve hdr10+ kapalı iken çektiğim bir video örneği var. Çekim kalitesinden tatmin oldum ancak geniş açıyı iyileştirmeye çabalayacağım :)

Ekli dosyayı görüntüle 53420
Şu şekilde bir geniş açı yakalayabiliyorum. Belki bir nebze daha geriden çekim yapabilirim. Elimle tutarak bu görüntüyü aldım.

Burada da pro mod ve hdr10+ kapalı iken çektiğim bir video örneği var. Çekim kalitesinden tatmin oldum ancak geniş açıyı iyileştirmeye çabalayacağım :)
abs off olmasına rağmen sapıtmaması iyiymiş,

çekim açısı iyi duruyor

Ekli dosyayı görüntüle 53420

Açı ve kalitel gayet güzel olmuş, ekipmanları merakla bekliyorum.

Abi sen yine de çok ani patinaja ve kitlemeye düşürmemeye çalış şanzımana çok yük biniyor.

Abi sen yine de çok ani patinaja ve kitlemeye düşürmemeye çalış şanzımana çok yük biniyor.
Doğru söylüyorsun tekerleri kilitleme anında şanzıman kendini boşa alıyor gerçi ama frenden ayağı çekerken yük binmesi söz konusu. Dikkat edeceğim bu konuya.

Pov için birkaç ekipman siparişi verdim geldiklerinde deneyeceğim açıyı vesaire. Videodaki yolun devamında kar üzerinde 10 15 dakikalık sürüş çekimi yaparak başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak :)