fake atmaaaaaa
Şimdi D var D var. Levorg'da D ama gayette zevklidir bence.Yaşım gereği mi yoksa başka bir bilmediğim bir neden mi nedir beni D,E segmentinden soğuk tutuyor.Oralara çıkıldıkça konfor artıyor ama kişilik kaybediyor arabalar sanki.Sadece içsel düşüncem bu.Belli bir elle tutulur argumanım yok
İşte nedenini bilmediğim şekilde imkanı yok o 160 bin küsurdan başlayan paraları levorga vermem.Ne kadar eğlenceli olabilir bir brz den mesela? İkisi de aynı para nerdeyse.Bana hitap etmiyor o yüzden bu segmentler diri değiller gibi hissediyorum.Testlerini izlerken de baya sıkılıyorumŞimdi D var D var. Levorg'da D ama gayette zevklidir bence.
Şimdi ne diyeyim ki Brz ile Levorg çok farklı araçlar. "Ben D beğenmiyorum" derken C sınıfı arabaları seviyorsun gibi algılayıp yorumu yaptım. Kıyas dahi yapılmaz brz ile. Sürüş zevki dışında Levorg daha fazla kutuyu işaretler ama.İşte nedenini bilmediğim şekilde imkanı yok o 160 bin küsurdan başlayan paraları levorga vermem.Ne kadar eğlenceli olabilir bir brz den mesela? İkisi de aynı para nerdeyse.Bana hitap etmiyor o yüzden bu segmentler diri değiller gibi hissediyorum.Testlerini izlerken de baya sıkılıyorum
Aynen öyle çook farklı şeyler.Zaten ona değinmiştim D ve E oldum olası ısınamıyorum diye.Şimdi ne diyeyim ki Brz ile Levorg çok farklı araçlar. "Ben D beğenmiyorum" derken C sınıfı arabaları seviyorsun gibi algılayıp yorumu yaptım. Kıyas dahi yapılmaz brz ile. Sürüş zevki dışında Levorg daha fazla kutuyu işaretler ama.
Mx5 1.5 motion ile Golf 1.6tdi highline'da aynı para. Bambaşka arabalar, arabanın alınış amacı, ihtiyaçlar, tercihler, zevkler vs...