Prins Engine(N13) elveda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RYAN7R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk iyi guzel yaziyorsunda, biz nasil okuduk. Iki cocuk 10 sene iyi okul okuyacak diye kendimizdenmi vaz gecelim. Vursun kafasini kitaba calişsin dursun.. Bunu yapamiyor diye gidi yilda 50 bin lirayi vakif okullarinami sayiyim..
Benim zihniyetime göre gerekirse veririm. Ben olmayan çocuğumun eğitimini şimdiden düşünüp, bu okullarda ne öğretim görecek kendini nasıl yetiştirecek diye düşünmeye başladım. Çocuğum varsa ne için para kazanıyorum ki ? Çocuklarım iyi olsun, iyi eğitim alsınlar, ileride güzel yerleri gelmeyi hayal edip hedeflerine koyabilsinler diye. Ben elimden gelen en iyi imkanı onlara sunayım, iyi bir baba olup onları bu konuda yönlendirmeye çalışayım, üstüme düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışayım gerisi önce Allah'a sonra çocuğa kalmış. Ama çocuğa elindekinin en iyisini vermeye çalışmadan, içinde varsa zaten yapar demek hayalcilik oluyor.

İstanbul fiyatlarını bilmem ama 50 bin tl olacağını sanmıyorum.Devlette iyi öğretmen bulmaya çalışacaksın abi ilkokulda o zaman.Devlet ortaokulları ciddi manada bazıları hariç eğitim seviyesi düşük.Ortaokulda çocuğun maddi imkan varsa özel okula gitmesi taraftarıyım

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
Merak etme, beleşin en iyisini bulur orda okuturum..

Benim zihniyetime göre gerekirse veririm. Ben olmayan çocuğumun eğitimini şimdiden düşünüp, bu okullarda ne öğretim görecek kendini nasıl yetiştirecek diye düşünmeye başladım. Çocuğum varsa ne için para kazanıyorum ki ? Çocuklarım iyi olsun, iyi eğitim alsınlar, ileride güzel yerleri gelmeyi hayal edip hedeflerine koyabilsinler diye. Ben elimden gelen en iyi imkanı onlara sunayım, iyi bir baba olup onları bu konuda yönlendirmeye çalışayım, üstüme düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışayım gerisi önce Allah'a sonra çocuğa kalmış. Ama çocuğa elindekinin en iyisini vermeye çalışmadan, içinde varsa zaten yapar demek hayalcilik oluyor.

Cenk egitim once anne babada baslar. Ben kizim icin harika planlar yaptim.

İnşaallah geleceği güzel ve parlak olur. Bu vatanın her evladı bizim için kıymetli. Kimin çocuğu olduğu hiç önemli değil, hepsi bizim geleceğimiz.

Kizimin dedesi dun Cekmekoy belediyesini arayip kavga etti. Ntv de cekmekoy belediye başkani her yer yeşil alan diye atip tutuyormuş. Önce beyaz masa, sirasiyla bir suru kurumu arayip tartisti. En son belediyeye davet edildi..
Herseyi torunu ile bir parkta oynamak icin yapti.
Yani biz boyle okulumuzu koy verirsek, devlet okullarinada benim babam gibi izaye getirmezsek bu durum sonsuza kadar devam eder.

Ben sana bunu yazarken horuldayan kizimi dinliyorum. Acaba ne zaman agliyacak diye tetikteyim..
Allah bağışlasın.

Bende çok istiyorum birisi ile beraber olayım, evleneyim, çocuk sahibi olayım ama zamanında çok ağır satışa getirildiğim için sevgiyi, aşkı falan geçtim zaten güven duygum sıfırlandı.

Yılları yakıp gidenler, kendi ateşlerinde yanarlar inşallah...

Bizim muhasebede bir bayan. Parali bir vakif okuluna cocugunu birakir. Okulyn ikinci gununde ilkokul ogrencisi siddetle annesini ister. Cocuk okul yonetimince annesi cagrilir. Cocugu annesi alir.

Okulda din dersi kurankursu kivaminda ve secmeli bir dersmiş. Bu kucuk cocuk ikinci gunde arkadaslarindan ayrilmak zorunda kalmiş. Cunku ailesininde boyle bir durumdan haberi yokmuş.
Daha ilk okul cagindaki cocuk durumu idrak edemedigi icin arkadaslarindan ayri birakildigini anlamamis. Ve aglama krizine girmis.

Yani parali okuldada boyle seyler var.

Kizimin dedesi dun Cekmekoy belediyesini arayip kavga etti. Ntv de cekmekoy belediye başkani her yer yeşil alan diye atip tutuyormuş. Önce beyaz masa, sirasiyla bir suru kurumu arayip tartisti. En son belediyeye davet edildi..
Herseyi torunu ile bir parkta oynamak icin yapti.
Yani biz boyle okulumuzu koy verirsek, devlet okullarinada benim babam gibi izaye getirmezsek bu durum sonsuza kadar devam eder.
Bu zaten güzel ve olması gereken bir davranış. Ben de diyorum ki devlet okullarını dışlamayalım ama devlet okullarının bulunduğu bu kötü ortamdan kurtaracak nesil de yine bizim çocuklarımız olacak. Biz kendi çocuklarımıza o ahlakı ve imkanlar dahilinde o eğitim öğretimin en iyisini vermeye çalışmalıyız ki bizim çocuklarımız hem bu eğitim sistemini düzeltebilecek kadronun içinde olabilsin hem de devlet okullarının kalitesini yükseltebilecek mevkilere gelebilsinler.

Bizim muhasebede bir bayan. Parali bir vakif okuluna cocugunu birakir. Okulyn ikinci gununde ilkokul ogrencisi siddetle annesini ister. Cocuk okul yonetimince annesi cagrilir. Cocugu annesi alir.

Okulda din dersi kurankursu kivaminda ve secmeli bir dersmiş. Bu kucuk cocuk ikinci gunde arkadaslarindan ayrilmak zorunda kalmiş. Cunku ailesininde boyle bir durumdan haberi yokmuş.
Daha ilk okul cagindaki cocuk durumu idrak edemedigi icin arkadaslarindan ayri birakildigini anlamamis. Ve aglama krizine girmis.

Yani parali okuldada boyle seyler var.

Var da araştırıp verirsin abi yani bildiğin böyle okullara vermezsin.

Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi

Allah bağışlasın.

Bende çok istiyorum birisi ile beraber olayım, evleneyim, çocuk sahibi olayım ama zamanında çok ağır satışa getirildiğim için sevgiyi, aşkı falan geçtim zaten güven duygum sıfırlandı.

Yılları yakıp gidenler, kendi ateşlerinde yanarlar inşallah...
Buna icten amin diyorum ama bunu yapanlardan sonra allah bazen bir kapiyi acip karsimiza yeniden guven verebilecek insanlar cikartiyor allah herkese hayatina tekrar deger katacak biri versin duam budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...