Çıldıracağım ikidir radar cezası yiyorum biri 130 diğeri 99 ile yemişim aydın- denizli arası nasıl giydiriyorlar anlayabilmiş değilim radarı gösteren uygulama vs. birşey varmı arkadaşlar devlete para bayılmaktan bıktım
Bu arada gecmiş olsun.Çıldıracağım ikidir radar cezası yiyorum biri 130 diğeri 99 ile yemişim aydın- denizli arası nasıl giydiriyorlar anlayabilmiş değilim radarı gösteren uygulama vs. birşey varmı arkadaşlar devlete para bayılmaktan bıktım
birini nazillinin orda yemişim birinide dönüşte aynı yerlede galiba onu tam hatıralmıyorumNerde yedin hacım ?
eyvallah kardeşim valla bulayım o uygulamayı şok oldumBu arada gecmiş olsun.
istanbul anadolu yakasında sahıl yolunda ıkı defa yedim . biri 85 biri 79 km ıle. saka gıbı. su an ınadına basıyorum 150 160 yıyeceksem hakkımla yerım arkadas.eyvallah kardeşim valla bulayım o uygulamayı şok oldum
bende anlamadım çevre yolundayım zaten geceydi yolda boştu 130 km hız normal bir hız sırf şehir içi diye saydıkları olmadık yerde yapıştırıyorlar sizin daha betermiş otobanda 180 le gidiyorum ceza yokistanbul anadolu yakasında sahıl yolunda ıkı defa yedim . biri 85 biri 79 km ıle. saka gıbı. su an ınadına basıyorum 150 160 yıyeceksem hakkımla yerım arkadas.
valla baya genıs 4 serıtlı akıcı bır yolun hız sınırı 70 kusurmus. ustelık sımdı bagdat caddesıne gırıyorsunuz ya mesela kamera cekıyor sızı bırde cıkarken o caddeden cekıyor hızınızı hesaplayıp cezayı kesıyor.bende anlamadım çevre yolundayım zaten geceydi yolda boştu 130 km hız normal bir hız sırf şehir içi diye saydıkları olmadık yerde yapıştırıyorlar sizin daha betermiş otobanda 180 le gidiyorum ceza yok
bu getirdikleri yeni sistem galiba ortalama hızı ölçüp ona göre ceza kesiyor kamerayı görünce yavaşlasanda fayda etmiyormuşvalla baya genıs 4 serıtlı akıcı bır yolun hız sınırı 70 kusurmus. ustelık sımdı bagdat caddesıne gırıyorsunuz ya mesela kamera cekıyor sızı bırde cıkarken o caddeden cekıyor hızınızı hesaplayıp cezayı kesıyor.
birini nazillinin orda yemişim birinide dönüşte aynı yerlede galiba onu tam hatıralmıyorum
4180 neresi orayıda bileyim üniversitenin orda ki yolda 90 la ceza yedim geçen senesultanhisara gelmeden salavatlı diye bi belde var oraya dikkat et, ex patronum aynı gün içinde gider gelirken 2 defa kırmızı ışık cezası yemiş orda, gece vakti yol bomboş karanlık zaten diye basıp geçmiş
Denizli merkezde zaten malum 4180 var fenomen....
4180 neresi orayıda bileyim üniversitenin orda ki yolda 90 la ceza yedim geçen sene
4180 is everywhere
Bugün acil denebilecek bir durum vardı. E-5'te Kocaeli'de Uzunçiftlik'ten İzmit'e kadar 120'nin altına inmedim. Hatta sabit radarın oradan anlık unutkanlıkla 130-140 civarı geçtim. Arada 170'i gördüm. Az önce kontrol ettim, yine ceza yok. Ama durduğum ışıklarda stop çizgisini geçtiğim için ışık ihlali cezası kesmişlerdi. Sistem çok sağlıksız işliyor hep söylüyorum.
Radar cezasının hakkını vermemiş olan herkese buradan geçmiş olsun diyorum.
Sahil yolunda nerde yedin. Bana hic gelmedi ceza.istanbul anadolu yakasında sahıl yolunda ıkı defa yedim . biri 85 biri 79 km ıle. saka gıbı. su an ınadına basıyorum 150 160 yıyeceksem hakkımla yerım arkadas.