S virajinin orada. Birde kartal dragos arasiSahil yolunda nerde yedin. Bana hic gelmedi ceza.
S virajinin orada. Birde kartal dragos arasiSahil yolunda nerde yedin. Bana hic gelmedi ceza.
Kanka hatırlıyor musun bundan 5-6 ay önce eds yedik falan diyordum, ulan ceza gelmedibenim plakada bir sorun var yada cezalar toplu gelip beni kalpten götürcekben hep hızlı gidiyorum e5te hep basarım sahilde falan 1 senedir ceza gelmedi bi kere gece dolmabahçe tünelde bastım 200le kesici ile bitirdim falan yine gelmedi
heralde ön plakayı okumuyo arkayıda dumandan görmüyo
![]()
Kanka hatırlıyor musun bundan 5-6 ay önce eds yedik falan diyordum, ulan ceza gelmediSorgulattık yine bi şey çıkmadı
Abi flaş patladı ya eminim de karşıdan geçen araba yok diye hatırlıyorum, arkada araba vardı ama çok uzaktaydı. Kime gitti o ceza acep
![]()
Kara dumandan plaka gözükmüyodurbenim plakada bir sorun var yada cezalar toplu gelip beni kalpten götürcekben hep hızlı gidiyorum e5te hep basarım sahilde falan 1 senedir ceza gelmedi bi kere gece dolmabahçe tünelde bastım 200le kesici ile bitirdim falan yine gelmedi
heralde ön plakayı okumuyo arkayıda dumandan görmüyo
![]()
Hocam sabit radar nerde bide ondan yemiyelimBugün acil denebilecek bir durum vardı. E-5'te Kocaeli'de Uzunçiftlik'ten İzmit'e kadar 120'nin altına inmedim. Hatta sabit radarın oradan anlık unutkanlıkla 130-140 civarı geçtim. Arada 170'i gördüm. Az önce kontrol ettim, yine ceza yok. Ama durduğum ışıklarda stop çizgisini geçtiğim için ışık ihlali cezası kesmişlerdi. Sistem çok sağlıksız işliyor hep söylüyorum.
Radar cezasının hakkını vermemiş olan herkese buradan geçmiş olsun diyorum.
Köseköy sanayi ve Habaş yakınlarında otoyol bağlantılarına yakın aynı hizada olmasalar da gidişte ve dönüşte sabit radarlar var. Sanırım 90'lık. Ablamın orada ceza yemişliği var. Daha öncesinde TEM bağlantısının altında karanlığa pusu kurardı ekipler. Bir de Özdilek'ten sonra Eşme yönüne doğru var ama yerini hatırlamıyorum. Kartepe yolunda Cengiz Topel Lojmanları yakınında da var. Onlara mobese diyenler, sonra gelip nasıl radar cezası yediklerini anlatıyorlar banaHocam sabit radar nerde bide ondan yemiyelimEn son 20 nisan 2016da sakarya yolunda 412tl ve 22 nisanda 2016dada tütünçiftlikte 412tl yemiştim inşallah bi daha yemem hiç hoş hissettirmiyor.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Antalyadan ıspartaya giderken karaöz yolunda ceza yemişim. Gezici radarı sollamışım. Tabi ceza bizim binanın altındaki markete gidiyo o da bizimkilere veriyo. Babam merkeze gidip videoyu izlemek istemiş ve izlemiş, 90-100-110 diyerek hızlanmışım ve tam 128 ile sollamışım sivili. Ceza 412 tl. Şimdi merak ettiğim şey ben ceza yiyorsam o sivil neden yemiyor o da 90 km/h sınırını aşıyor ki ben sollamaya çıkarken o da kasıtlı olarak hızlanmış. Polislere hız sınırı yok mu ?
Panpa biraz oldu bu olayın üstünden hatta indirimli cart curt ödedik bile cezayı. İki depo parası yani yazık günah şu ülkede kuruttular bizi para akıtıyoruz varımızla yoğumuzla para akıtıyoruz yemin ediyorumDava açabilirsiniz
knki yapıcak bişey yok annem avukat o bile diyo ülkede adelet yok neyimizi savuncaz diyePanpa biraz oldu bu olayın üstünden hatta indirimli cart curt ödedik bile cezayı. İki depo parası yani yazık günah şu ülkede kuruttular bizi para akıtıyoruz varımızla yoğumuzla para akıtıyoruz yemin ediyorum
Yaaa bırak bu işleri kanka, 200 le radara gir sonra adalet yok deknki yapıcak bişey yok annem avukat o bile diyo ülkede adelet yok neyimizi savuncaz diye![]()
hahahah yok kanka işte :ASDF:ASD:F normalde benimde ceza yemem gerekiyo :ASD:F:SYaaa bırak bu işleri kanka, 200 le radara gir sonra adalet yok de![]()
ahahahahahhaha süper oldu bak bu, kendini ihbar et kanka seve seve keserler cezayıhahahah yok kanka işte :ASDF:ASD:F normalde benimde ceza yemem gerekiyo :ASD:F:S
Hocam haftanın beş günü geçiyorum sakaryaya giderken dediğiniz yerlerden hiç 100-110 un altında geçmedim bazen abartıp oralardan 180 le bile geçiyorum henüz gelmedi ben o yüzden hala onlar üzerinden ceza kesilmediğini savunuyorumKöseköy sanayi ve Habaş yakınlarında otoyol bağlantılarına yakın aynı hizada olmasalar da gidişte ve dönüşte sabit radarlar var. Sanırım 90'lık. Ablamın orada ceza yemişliği var. Daha öncesinde TEM bağlantısının altında karanlığa pusu kurardı ekipler. Bir de Özdilek'ten sonra Eşme yönüne doğru var ama yerini hatırlamıyorum. Kartepe yolunda Cengiz Topel Lojmanları yakınında da var. Onlara mobese diyenler, sonra gelip nasıl radar cezası yediklerini anlatıyorlar bana![]()
Sizin cezaları benim çevremdekilere yazıyorlar demek ki. Geçmeyin efenim eş dost mağdur oluyorHocam haftanın beş günü geçiyorum sakaryaya giderken dediğiniz yerlerden hiç 100-110 un altında geçmedim bazen abartıp oralardan 180 le bile geçiyorum henüz gelmedi ben o yüzden hala onlar üzerinden ceza kesilmediğini savunuyorum![]()
Hocam haftanın beş günü geçiyorum sakaryaya giderken dediğiniz yerlerden hiç 100-110 un altında geçmedim bazen abartıp oralardan 180 le bile geçiyorum henüz gelmedi ben o yüzden hala onlar üzerinden ceza kesilmediğini savunuyorum![]()
Az önce maşukiyeden kaptana gelirken o arkadaşların hepsinden geçtim tapa gaz cliomun canının yettiği kadar basa basa sıkıntı çıkmaz inşallahSizin cezaları benim çevremdekilere yazıyorlar demek ki. Geçmeyin efenim eş dost mağdur oluyor![]()
Valla gelirse sıkıntı büyük geldimi bi tane gelmiyo çünkü bir gün arayla 412 şer yemişliğim var acıtıyohocam şom ağızlılıkla alakalı bi durumunuz yoktur umarım, zira bu tür söylemler ardında hep cezayı getirir![]()