Tam gaz giderken sarı yandı ardından kırmızı gördüm geçtim ama bi baktım aynaya herkes durdu sağda gözüm ilişti radar aracını ama sonra hiç çevirme olmadı. Korkulu bir bekleyiş içinde olamam gerekli mi sizce ceza makbuzu gelir mi eve?
Aynen öyle bakalım bu hafta perşembe cuma günü bakarım inşallah çıkmaz bir de yolda lastiğe çivi battı İzmir aydın otoyolunda çivi ne arıyorsa
Bildiğim kadarıyla ilk birkaç saniyeye göz yumuluyor çoğu yerdeTam gaz giderken sarı yandı ardından kırmızı gördüm geçtim ama bi baktım aynaya herkes durdu sağda gözüm ilişti radar aracını ama sonra hiç çevirme olmadı. Korkulu bir bekleyiş içinde olamam gerekli mi sizce ceza makbuzu gelir mi eve?
Herkesler salak şöforlerden bahsediyor da kimse dengesiz yayalardan bahsetmiyor.Biliyor dengesiz kendisine saygı gösterip onu ezmeyeceğimi yolu sallana sallana yarım saatte geçiyor bir de arabanın üstüne üstüne yürüyenler var ki Allah muhafaza.Hayır anlamadığım şu ben yaya olarak karşıdan karşıya geçerken sağa sola 30 kez bakıyorum araba geliyorsa 20 mt ötede olsa bile koşar adım hızlı hızlı geçiyorum.Kimisi de kasasını kaşıyarak aheste aheste geçiyor ya...Orası da kesin yollar berbat her taraf çukur sonra 110 ile giderken birden 50 e düşmemiz bekleniyor düşemeden daha radar karşıda kaza yapmamak elde değil köyün içinden geçen ana yollar a ne demeli esnaf bir tane su satacak diye milleti kazaya zorluyorlar daha geçen yaylana yaylana karşıya geçen 3 kadına çarpıyordum yan yana sanki bahçede dolaşıyorlar ana yolun ortasında... Ben zaten bu gidişle ABD ye yerleşirim gibime geliyor
Çok şükür ceza gelmedi arkadaşlar haber vereyim dedim
Çok teşekkür ederim hocamhaydi gözün aydın
Trafik cezaları artık posta ile gönderilmeyecek diye okumuştum. Elektronik ortamdan görülebilecek. Ruhsat sahibinin e-devlet şifresiyle giriş yapılıp oradan öğrenilebilir. Veya nette plaka sorgulatarak da ceza öğrenme yolları var fakat en garantisi e-devlet'tir.Meraktan soruyorum. Böyle bir durumda kullandığım araç babamın üzerine. Eğer ben ceza yersem babamın e devletten mi görebilirim cezayı?
Ben plaka sorgulatayım bi o zmanTrafik cezaları artık posta ile gönderilmeyecek diye okumuştum. Elektronik ortamdan görülebilecek. Ruhsat sahibinin e-devlet şifresiyle giriş yapılıp oradan öğrenilebilir. Veya nette plaka sorgulatarak da ceza öğrenme yolları var fakat en garantisi e-devlet'tir.
https://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspxBen plaka sorgulatayım bi o zman
Teşekkür ederim abi ruhsattan tescil no. istiyor sadece bunu öğrendiğim iyi oldu.https://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx
Bu sayfa sanırım e-devlet şifresi olmadan sorgulama yapmaya izin veriyor.
Rica ederim kardeşim. Aynen burada ruhsat sahibinin bazı küçük bilgileri ve ruhsatta yazan tescil no'yu biliyor olsan yetiyor. Şifre falan uğraştırmıyor. Ama dediğim gibi e-devlet biraz daha garanti bu konularda.T
Teşekkür ederim abi ruhsattan tescil no. istiyor sadece bunu öğrendiğim iyi oldu.