Range Rover Velar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Range Rover Velar, Cenevre Fuarı öncesi tanıtıldı. Range Rover, Yeni modelini Evoque ve Range Rover Sport modeli arasında konumlandırıyor. Aracın tasarımı oldukça keskin ve sert duruyor. Bu tasarım oyunlarının sayesinde tahminimce aracın rüzgar direnci bir hayli düşük olacak.

Velar ilk etapta 3 adet motor seçeneği ile satışa sunulacak. Araçta 2.0 Turboşarjlı 247 beygirlik benzinli ünite, 2.0 Turboşarjlı 180 beygirlik dizel ünite ve 3.0 V6 Superşarjlı 380 beygirlik benzinli üniteye yer verilecek. Bu ünitelere 8 ileri tam otomatik bir şanzıman eşlik edecek.


Velar sportif bir tasarıma sahip olsada sizleri asla Offroad'dan mahrum bırakmayacak. Aracın 3.0 V6'lık ünitesinde havalı süspansiyonlar standart olarak sunuluyor fakat 2.0 olan ünitelerde opsiyon olarak tüketiciye sunulacak. Havalı süspansiyonların yükselip alçalma eşiginin genisligi sayesinde Velar'ın yerden yüksekligi 3.8cm artacak ve 25.1cm olacak bu yüksekli ile birlikte aracın arazi kabiliyeti de doğal olarak bir hayli artmış olacak.


İç mekana geldiğimizde işler oldukça karışıyor. Keza burda başyapıt gibi bir iç mekan ile karşı karşıyayız. Bence iç mekan son derece minimalist ve elit duruyor. 10 inç boyutundaki multimedia ekranindan aracın çevre görüş sistemine, telefon sistemine ve internet bağlantısı sistemi gibi menülere ulaşılabilinecek. Multimedia ekranının hemen altında bir adet daha ekran bulunmakta. Bu ekran vasıtası ile aracın offroad kabiliyetine, seçeneklerine ve klima menüsüne ulaşım sağlanacak. Araçta 1600w gücünde Meridian Signature Sound System adinda bir ses sistemi kullanılmış. Velar'ın koltuklarının oldukça konforlu olduğu bence fotoğraflardan bile anlaşılıyor. İsteğe göre araçta bakır rengi karbon trim ve 22 inç boyutunda jant da alınabilecek.

Velar fiyat olarak 50.000 dolar ile 96.000 dolar aralığında olacak. Bence Velar oldukça güzel olmuş. Keskin hatları, üstün arazi kabiliyeti ve fütüristik iç mekanı ile ben oldukça beğendim. Velar hakkinda siz neler düşünüyorsunuz? Aşağıda Mat abimizin hazırladığı videoyu, haberin daha detaylı versiyonunu ve aracın tanıtım videosunu bulabilirisiniz.

Haberin detaylı halinin linki:
http://www.motor1.com/news/137431/land-rover-range-rover-velar-debut/

Mat abimizin yani Carwow'un videosu:

Velar'ın tanıtım videosu:
 
Son düzenleme:

Koraykaya

Koray
İcracı
4 Kas 2016
1,977
6,025
5,270
Didim
Marka
Dacia
Vergi sistemi değişse bile biz bu makinayı zor alırız abi. 45.000£/50.000$ başlangıç fiyatı düşün yani.
birim para olarak algıla dolar kazandığımızı var say 100 bin birim paraya dolu golf alıyoz adamlar bu araca 100 bin birim para ödeyip buna binecekler bunları görünce yurt dışına göç isteğim bir kat daha artıyor
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım