Fazla Söze gerek yok. Clubsport S'in rekoru kırıldı.
O da başka bir rekor konusuType-R'ın bu rekoru kırması beni şaşırtmadı ama fakir bilinçaltımda deli bir soru oluştu. Rekoru kırarken ki yakıt tüketimi ne kadar ?![]()
Abi stock golf değil clupsport s tam pistlik bunun ağırlığıyla bizim sürdüğüm aynı kg bence denk değiller type-r ın özel versiyonu rakip olurTebrikler, bu zaten belli bir şeydi. Önceki nesil type r rekor sahibiydi. Bu nesil ise geliştirilmiş hali olduğundan rekoru kıracağına zaten kesin gözüyle bakılıyordu. Bir sonraki nesil clubsport s de bunun rekorunu kırar, sonraki nesil type r da onun rekorunu kırar. Geliştire geliştire devam ederler.
Amg gt rekor mu kırdıarkadaş çekiş rekoru AMG GT'de mi hala?
Zaten isimlerin pek onemi yok. Clubsport s'i cikar leon cupra'yi koy hepsi rekor kiriyor zaten. Bu modellerin hangisinin yenisi ciksa pist suresini gelistiriyor. Cunku adamlar pistte gelistiriyor araclarini ve pist rekoruna marketing olarak onem veriyorlar. Buna onem verdikleri muddetce dedigim gibi daha cok goruruz bu markalarin rekorlarini. Modeller cok muhim degil.Abi stock golf değil clupsport s tam pistlik bunun ağırlığıyla bizim sürdüğüm aynı kg bence denk değiller type-r ın özel versiyonu rakip olur
Ben golfün özeli ile civicin stoğu eş değil demek istedim yoksa sürekli isimler değişiyorZaten isimlerin pek onemi yok. Clubsport s'i cikar leon cupra'yi koy hepsi rekor kiriyor zaten. Bu modellerin hangisinin yenisi ciksa pist suresini gelistiriyor. Cunku adamlar pistte gelistiriyor araclarini ve pist rekoruna marketing olarak onem veriyorlar. Buna onem verdikleri muddetce dedigim gibi daha cok goruruz bu markalarin rekorlarini. Modeller cok muhim degil.
mazda gitsin önce adam akıllı motor geliştirsin sene olmuş 2017 hala 2.0 araba 160hp 15sene önce Honda 240 yapmış toyota 200lük satışta modeli varArtık diğer Japon firmaları da görelim şu pistlerde Toyota,Mazda falan da gelse Allaaaah asıl festival o zaman olur.
Amg gt rekor mu kırdı
Orası öyle tabii. Şimdi yalıtım malzemesi bulunmayan, arka koltukları sökülmüş tamamen pist uyarlı bir otomobil ile normal binek bir hothatch aynı değil. O konuda haklısın. Gerçi yeni type r da ne kadar pist uyarlı bilemiyorum ama clubsport s kadar binek olmaktan uzak değil tahminimce.Ben golfün özeli ile civicin stoğu eş değil demek istedim yoksa sürekli isimler değişiyor
nasıl böyle kanılara varılabiliyor aklım hasvalam almıyor. radical'den daha hızlı olamazmış. kime göre neye göre? teknoloji gelişiyor geliştikçe firmalar birbirinine üstünlük kurabiliyor. rekorları asfalta bağlamak bana çok mantıksız geldi.Yoksa radicalden hızlı bir lambo çıkamazdı zaten![]()