Oldukça zevkli bir araç, abiminde ilk arabası bunun en boş paketiydi (expression) , güvenlik olarak ABS ve dört hava yastığı (koltuk ve ön kısım) standart olarak geliyordu, ön koltuklar çok fonksiyonel değil ama yanal destekleri ve minderin yumuşaklığı çok ideal, arka koltuklara 175cm aşağısında olan oturabiliyor, kullanışlılık olarak çok bir şey sunmuyor, bagajı da küçük (coupe olmasının dezavantajları diyelim), ağırlığı 1.1 ton olduğu için 1.6 motor bu arabayı oldukça iyi yürütüyor, 0-100 ve son hızına ulaşmakta zorluk çekmiyor, frenleri konusunda yorum yapamayacağım (üstündeki lastikler vasattı ve test edecek kadar kullanamadım), arka tarafta helezon yaylarının olmaması dikkatimi çekmişti, ona rağmen konfor olarak kötü değildi, elektronik aksamları narin, tesisat yapılıyorsa düzgün bir işçilikle yapılması lazım, sigorta paneline giden kablolara koruma yapmakta fayda var, sırf motor bölümüne kar girdiği için aracın beyni yanmıştı, iç trim aksamları ses yapmaya müsait.Kaza sonucu araçla yolları ayırdık, airbaglerin orijinal olduğunu da öğrenmiş olduk
Güzel araç, alınacaksa oynanmamış olanı alınmalı.
Merhaba. Söylediklerine tamamen katılıyorum. Elektronik aksam konusunda şimdiye kadar pek sorun yaşamadım, muhtemelen tesisatla hiç oynamadığımdandır. Üzerindeki ses sistemi bile neredeyse 10 yaşındadır. Kaza konusunda çok geçmiş olsun, umarım bir daha tekrarlanmaz böyle üzücü durumlar.