Maşallah maşallah
Her birimizin aracına maşallah, tekerimize taş değmesin!
harikasın <3
yazılım şart...
Şu hayatta bi turbomuz olmadı ki...
Jantlar görsel olarak eskisine göre çok çok başarılı. Güle güle kullan.
Keşke biraz daha hafif bir şey bulabilseydin, unsprung weight'i düşürüp yol tutuşu daha bir güzelleştirirdi. Ama olsun
Berker abi çok teşekkür ederim, eskisine göre benim de içime sindi artık. Forum olarak ilk defa ortak beğenide toplandık jant konusunda.
Keşke, ama lanet yok ki. 2.el var, o durumda da nakit çıkartmak güç oluyor. Güzel hafif jantlar denk geldi uyguna, 17’ lik O.Z gibi jantlar vardı, 16 denk gelse belki kendimi zorlayıp nakit alırdım. İleri zamanlarda inşallah
Senin hisli makinanın yanında ışığımız az kalır...
Uzun istişareler sonucunda gayet güzel oldu bence.
Yaylar da gelince tam olacağını düşünüyorum. Kara oğlan İstanbula dönsün bir cilala parlat yapalım
Yaz sezonuna hazır ve nazır olarak girsin
Cidden uzun sürdü istişare süreci, sonunda anlık bir tepki ile alındılar. Sizin beğeniniz olmasa bu kadar hızlı davranıp alır mıydım bilmiyorum moruk.
Kara oğlanla senin makinayı bir araya getirip yaparız bir şeyler, daha keyifli olur. Yaz sezonunda gece başlamaları bizi bekliyor.
)
Güncellendikçe keyiflendiğim garaj konularından biri daha...
Yılan gibi olmuş maşallah, eski jantlara nazaran çok daha iyi duruyor.
Bir süre ara vermiştik, tekrar güncellemek iyi oluyor hocam... Çok teşekkür ederim, eskilere göre cidden benim de içime sindi artık. Beğenmenize sevindim
Spacer ve yaylardan sonra tam olacak. Makina tutma beni diyor, İstanbul'a dönüşte güzel bir detail ile yol yorgunluğunu alalım..
Bugün veya yarın spacer takabilirim. Anlaştım bir kişiyle, alüminyum olarak elinde varmış. Coupe’ye göre yaptırmış zamanında.
dönüşte muhakkak bir araya gelelim..
İlk işin ön tampon altına bir karlık takmak olsun. Astra öneririm.
Abi karlık işini unutmuşum, iyi ki hatırlattın. Astra benim de hoşuma gitti fakat Laguna hala daha kalbimi çalıyor. Siparişi geçeyim