Arkadaşlar ile aramızda bir video çektik umarım beğenirsiniz, iyi seyirler:
Yazılımlı 116i benim. Yakın zamanlarda arabaya downpipe yapılacak, downpipe'tan sonra challenge acceptedFocus st 200+ hp cumartesi gece 12 malum yer bekleriz![]()
Sağol kardeşim, bir kopuş yaşadık ama buralarda olacağız inşallah. Aracı alalı 3 ay kadar oldu, 2013 model. Alır almaz bir upgrade işine giriştik@aydingokce özlettin hocam kendini, araç yeni galiba, hayırlı olsun.
buralar artık daha derli toplu, hoşgeldin tekrardan.Sağol kardeşim, bir kopuş yaşadık ama buralarda olacağız inşallah. Aracı alalı 3 ay kadar oldu, 2013 model. Alır almaz bir upgrade işine giriştik![]()
cevre yolu enkaya beklerizFocus st 200+ hp cumartesi gece 12 malum yer bekleriz![]()
bu arkadaşlara ithafen söylemiyorum ama en uyuz olduğum şeylerden biri bu arabaları satarken yazılımı kaldırıp bir de motor çok temiz kullanıldı gibi yazılım denilen şeyden bihaber takınmaları.
bir kere de rx8 in ömrü kısaymış, yağ yakıyomuşculara rastlamasak keşkeYazılımcı ,eksozcular temiz para götürdu ha!
İllaki fazla gücün arabaya getirdiği bazı eziyetler vardır.Turbo ile motor ömürleride baya düştü, bence motorlar amaçları gibi, fabrika çıkışı halinde kullanılmalı.Fabrikanın belirlediği bazı standartlar var, onlarda motorlardan daha fazla güç üretmeyi biliyorlar fakat kimse süper motorlar gibi erken motor rektefe yapmak istemez.Böyle araçlar piyasada mevcut (rx8 gibi) ama belirli ömürleri var genelde az kullanmak için yapılmışlar.Yani günlük kullanım için aldığınız arabalara bence yüklenmemeli.
rotary motorlar yağ yakmaz, yağla çalışır prensibi gereğiİngiliz atı hızlı koşar yorulur, Arap atı yavaştir amma uzun mesafe koşar.
Rx8 in çok devir çevirmesi erken aşınmaya buda yağ yakmaya neden olur.
Yoksa kimsenin 1.3 hacimden 231hp güç Çıkmasına itirazı yok.
Samsung'u hiç sevmem ama görüntülere baktım da.... Respect...Şu videodan sonra iPhone'dan soğudum, S7 Edge ile çekildi o muazzam görüntüler.