bence oldukca net ama gorunuse gore kımsede yahu bır dakıka demıyor be hocamBu sorunun cevabı belli değil mi![]()
bence oldukca net ama gorunuse gore kımsede yahu bır dakıka demıyor be hocamBu sorunun cevabı belli değil mi![]()
cunku adamı yaralayıp sorguya cekelım mantıgı yok dıye dusunuyorum ama yorum yapmak ıcın erken tabıkıAklımı kurcalayan bir konu var. Saldırgan büyükelçiyi vurdu. Elinde rehine yok, bomba vs de yok. Nasıl canlı ele geçiremedik o halde ? Öldükten sonraki resme bakılırsa baya defalarca mermi yemiş
Zaten bu olayın arkasında çok büyük ihtimalle Amerika'nın olduğu belli, tetikçinin kim olduğunun çok da önemi yok açıkçası. Hemen hemen çoğu terör grubuna destekleri var zaten.http://www.milliyet.com.tr/rus-devlet-televizyonu-arkasinda-dunya-2364506/
Rus devlet televizyonu da feto olarak açıklamış
TV'de elinde rehinelerin olduğu ve çatışmaya girildiği söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsamAklımı kurcalayan bir konu var. Saldırgan büyükelçiyi vurdu. Elinde rehine yok, bomba vs de yok. Nasıl canlı ele geçiremedik o halde ? Öldükten sonraki resme bakılırsa baya defalarca mermi yemiş
Troll değil yav gerçekbu konu trollenmez, başka konuya git
Aman kardeş. Cumhurbaşkanımız seçildiği için insan değil, melek. O ne derse doğrudur. Halep'se Halep gerekirse Irak'a kadar.belki bazılarınızın telefonlarına gelmıştır. bır mesaj donuyor ıste sıze cantamı ıkı dk bırakayım bakarmısınız dıyenlere ınanmayın dıye baslayan. amac cok basıt bu olayda oldugu gıbı. muslumanları kotu gosterıp bızı tamamen yanlız bırakmak. zaten gıdısatımız ıyı degıl her gecen gun deger kaybedıyoruz.amac muslumanları bombacı suıkastcı olarak gosterıp bızı dagıtmak. ama kımsede bız bu haldeyken neden halepteyız demıyor onu hala anlamıyorum. ulkemız ac ve sefalet ıcınde nereye gıtsem dolardan, asgarı ucretten aglıyor bız gıdıp 2 mılyondan fazla surıyelıye kendı ınsanımıza tanımadıgımız hakları tanıyoruz. kendı ıpımızı kendımız cekıyoruz bırazda ama bu gunlerde onemlı olan bırlık ve beraberlıgı surdurebılmek
Oraya giden insanımızın günahı ne söylermisin banaAman kardeş. Cumhurbaşkanımız seçildiği için insan değil, melek. O ne derse doğrudur. Halep'se Halep gerekirse Irak'a kadar.
Kimsenin günahı yok o zaman. Herkes birilerinin emrinde. Terörist dediğimiz insanlar(ISIS vs.) 5-6 yaşlarında köylerinden kaçırılıp çeşitli işkencelerle, uyuşturucularla inandıkları şeylerin doğru olduğunu sanıp eylem yapıyorlar. Günahı olanlar MORUKLARDIR. O örgütlere finans sağlayanlar, eğitenler, kendini ben gidersem ülke yıkılır konumuna sokup emir verendedir. Hepsi gencecik insanlar ah keşke Allah'ın verdiği şu aklı kullanabilseler. Öldüklerinde cennet hazır sanıyorlarOraya giden insanımızın günahı ne söylermisin bana
3 e tamamen katılıyorum bızımkılerın ıstıhbarat 0, bırıbırınızı gammazlayın dıyen bırınden bahsedıyoruz.Madem konu devam edecek aklımdakileri yazayım.
1- Fetöcüler sinsidir, çakaldır. Bu salak bildiğin fedai.
2- Teşkilata 2014 yılında girmiş sanırım. 17-25 aralıktan sonra sanmıyorum ki polise fetöcü alınsın.
3- Hadi diyelim ki fetöcü, binlerce kişi tutuklanmış, işinden atılmış, bank asya üzerinden havale gelen insanlar bile gözaltına alınmışken, ülkenin istihbarat teşkilatı uyuyor muydu? Tutmuş bir de büyük elçiye koruma yapmışlar. Bu kadar tesadüf, bu kadar iş bilmezlik olur mu yahu.
4- Bir de kusura bakmayın, Melih Gökçek'in, milyonlarca insanın olay ilk duyulduğu anda tepkisi fetödür, ABD'dir oldu. Hadi fetöyü geçtim, ABD'yi salak mı sanıyorsunuz. Zaten yaratılmak istenen hava bu. Direkt olarak bu işin fetö ve ABD tarafından yapıldığına inanmanızı istiyor olabilir mi acaba? Bu alternatifi unutmayın.
5-Halep sonrası yaratılan atmosferden etkilenen, "sözde" dini yanı kuvvetli, polis olmasa cihatçı olacak bir salak olamaz mı? İran ve Rusya aleyhine yapılan protestoları, yayınları görmediniz sanırım.
6-Polisin ve devletin içine lakiyat değil de başka değerleri göz önünde bulundurup önüne geleni sokarsan böyle olaylar çok olur. Fetö, Nusra, cihatcı vb. bilmem, lan bu adam nasıl polis olur yahu.
gunahları var senın cocugun askere gıtmemıs yurtdısında gemıcıgı ıle gezıyorsa her olen evladın vebalı onun boynundadır. adam kendı vatanını kurtarmak ıcın ölmüyor üstelik.gercı daha kendı ulkesındekı olaylarda kendı ınsanını vurdurtan bırınden bahsedıyoruz neyse susmak en guzelı.Kimsenin günahı yok o zaman. Herkes birilerinin emrinde. Terörist dediğimiz insanlar(ISIS vs.) 5-6 yaşlarında köylerinden kaçırılıp çeşitli işkencelerle, uyuşturucularla inandıkları şeylerin doğru olduğunu sanıp eylem yapıyorlar. Günahı olanlar MORUKLARDIR. O örgütlere finans sağlayanlar, eğitenler, kendini ben gidersem ülke yıkılır konumuna sokup emir verendedir. Hepsi gencecik insanlar ah keşke Allah'ın verdiği şu aklı kullanabilseler. Öldüklerinde cennet hazır sanıyorlar![]()
Madem konu devam edecek aklımdakileri yazayım.
1- Fetöcüler sinsidir, çakaldır. Bu salak bildiğin fedai.
2- Teşkilata 2014 yılında girmiş sanırım. 17-25 aralıktan sonra sanmıyorum ki polise fetöcü alınsın.
3- Hadi diyelim ki fetöcü, binlerce kişi tutuklanmış, işinden atılmış, bank asya üzerinden havale gelen insanlar bile gözaltına alınmışken, ülkenin istihbarat teşkilatı uyuyor muydu? Tutmuş bir de büyük elçiye koruma yapmışlar. Bu kadar tesadüf, bu kadar iş bilmezlik olur mu yahu.
4- Bir de kusura bakmayın, Melih Gökçek'in, milyonlarca insanın olay ilk duyulduğu anda tepkisi fetödür, ABD'dir oldu. Hadi fetöyü geçtim, ABD'yi salak mı sanıyorsunuz. Zaten yaratılmak istenen hava bu. Direkt olarak bu işin fetö ve ABD tarafından yapıldığına inanmanızı istiyor olabilir mi acaba? Bu alternatifi unutmayın.
5-Halep sonrası yaratılan atmosferden etkilenen, "sözde" dini yanı kuvvetli, polis olmasa cihatçı olacak bir salak olamaz mı? İran ve Rusya aleyhine yapılan protestoları, yayınları görmediniz sanırım.
6-Polisin ve devletin içine lakiyat değil de başka değerleri göz önünde bulundurup önüne geleni sokarsan böyle olaylar çok olur. Fetö, Nusra, cihatcı vb. bilmem, lan bu adam nasıl polis olur yahu.