'S90 - TYPE-R - LEON CUPRA' 0-100 HIZLANMALARI...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carcompare

Asfalt Kurutucu
37
Herkese merhabalar.
Daha önce paylaşmıştım. 0-100 hızlanamalarını yayınladığım youtube kanalım Car Compare TV tam gaz devam ediyor. Son olarak S90 D5 AWD ve Megane Sedan 1.2 tCe EDC yayına girdi. Sırada;

Honda Civic Type-R, Leon Cupra, İ20 Active, Mercedes GLC Coupe, Suzuki Baleno, Citröen DS4 var. Şimdilik :)

TAKİP ETMEYİ,PAYLAŞMAYI,BEĞENMEYİ,YORUM YAPMAYI ESİRGEMEYİN!
Desteklerinizle daha iyi yerlere gelmek dileğiyle.Herkese teşekkürler.

kim reklam yapmıyor ki? şurada böyle şeyler paylaşanların ben hiç forum da yazdıklarını görmedim.. başta cv films de olmak üzere.. ha buna kesinlikle karşı değilim, paylaşsınlar çünkü otopark.com'a rakip olacak bir çizgileri yok.
bu arkadaş da bayadır bir şeyler paylaşıyordu. beğeniliyordu da. unutmuş olabilir yerine ben paylaşayım linkini..
https://www.youtube.com/channel/UC33Lh53YAc6aY4YNx0aOI3A
bu arada kendisini tanımam etmem. fakat pozitif ayrımcılık oluşmasın diye yazıyorum.

Linki arkadaş vermiş ama ben de vereyim. Link vermekten aciz kalınmaz anca unutulur. Daha önce de farklı zamanlarda bu başlığa benzer başlıklar açtım. Otopark'ın kafası sizin gibi 'ticari' kaygılarla çalışmadığından uçurmazlar merak etmeyin. Daha önce ve şimdi destek veren arkadaşlara, özellikle fatih yavuz'a teşekkür ediyorum. iyi günler.

Son düzenleme:
Herkese merhabalar.
Daha önce paylaşmıştım. 0-100 hızlanamalarını yayınladığım youtube kanalım Car Compare TV tam gaz devam ediyor. Son olarak S90 D5 AWD ve Megane Sedan 1.2 tCe EDC yayına girdi. Sırada;

Honda Civic Type-R, Leon Cupra, İ20 Active, Mercedes GLC Coupe, Suzuki Baleno, Citröen DS4 var. Şimdilik :)

TAKİP ETMEYİ,PAYLAŞMAYI,BEĞENMEYİ,YORUM YAPMAYI ESİRGEMEYİN!
Desteklerinizle daha iyi yerlere gelmek dileğiyle.Herkese teşekkürler.

Selamlar ;
Takip edilesi, güzel ve faydalı bir kanal olmuş.Bizim ülkemizden de bu şekilde kanallar çıkması gurur verici. Geliştirilmesi adına birkaç önerim olacak :
* 0-100 videolarının çekildiği hava koşulları (12 derece, rüzgarlı gibi)
* Kullanılan yakıt
* Kullanılan lastik markası

Malum fabrika verileri ideal koşullarda yapıldığından, gündelik kullanımda küçük bir değişiklik bile testi etkiliyor. Bu şekilde daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum

Linki arkadaş vermiş ama ben de vereyim. Link vermekten aciz kalınmaz anca unutulur. Daha önce de farklı zamanlarda bu başlığa benzer başlıklar açtım. Otopark'ın kafası sizin gibi 'ticari' kaygılarla çalışmadığından uçurmazlar merak etmeyin. Daha önce ve şimdi destek veren arkadaşlara, özellikle fatih yavuz'a teşekkür ediyorum. iyi günler.
Ticari derken????

Selamlar,

İçeriklerinizi şöyle paylaşabilirsiniz; yazi yazma panelinin üstünde film işareti var. Oraya tıklayıp YouTube linkini yapıştırıp direkt video oynatıcının forumda çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Altına da kaynak olarak linki paylaşabilirsiniz. Lakin direkt sadece link ile yönlendirme yapılan paylaşımları kabul etmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...