Sahibinden.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emin32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emin32

Profesör
132
Arkadaşlar sahibinden.com da ne kadar vakit geçiriyorsunuz ben günde rahat bir 3-4 saat geçiriyorumdur ya siz ?

Günlük 20dk civarı geçiriyorum sadece girip mondeolara bakıp çıkıyorum 1 tane kelepir düşermi şansa mantığıyla.

Özellikle şu aralar araba araştırmasında olduğum için telefon bilgisayar yarım saatte bi kontrol ediyorum diyebilirim

Benim bu zamana kadar favorilerime ekleyipte 1 hafta içinde satılmayan araç olmadı ben iki yıl sahibinde gezdim anca 1 ay önce alabildim :)

Favorilerime ekleyip fiyaat düşürüyorlar 2 gün sonra ilan yayında değil

Valla bu ara bi ilginç gidiyor, 2nci elde fiyatlar yükselecek dendi ama herkes para sıkıntısından elindeki arabaları çıkarıyor sanıyorum favoriler düşüşte, sahibinden satılık olan fiyatından galeriye düşüp daha ucuza satışa çıkan arabalarla doldu benim favoriler

Valla bu ara bi ilginç gidiyor, 2nci elde fiyatlar yükselecek dendi ama herkes para sıkıntısından elindeki arabaları çıkarıyor sanıyorum favoriler düşüşte, sahibinden satılık olan fiyatından galeriye düşüp daha ucuza satışa çıkan arabalarla doldu benim favoriler
Bazıları ötv ye takılıp araçlarının fiyatını biraz arttırmış

Son 1 senede banka kredilerinde yaşanan artışa ve en çok kullanılan kredi türlerine bakarsak sorunuzun cevabını alabiliriz hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...