Elime ne kadar boş vakit geçse sürekli ordayım artık arabaları falan ezberledim ama günde baya araba koyuluyor ama alım pek olmuyor ...Ayda 10 dakika falandır sanırım..
Favorilerime ekleyip fiyaat düşürüyorlar 2 gün sonra ilan yayında değilHergün bir 10-15 dk harcarım ilginizi çeken araçları favorilere ekleyip ne kadara gittiklerini takip ederseniz gerçek piyasayı görmüş olursunuz.
Favorilerime ekleyip fiyaat düşürüyorlar 2 gün sonra ilan yayında değil
o en sevdiğim şey benimdeArkada müzik açarak Sahibinden.com ve Mobile.de sayfalarında gezmek hobim![]()
Bazıları ötv ye takılıp araçlarının fiyatını biraz arttırmışValla bu ara bi ilginç gidiyor, 2nci elde fiyatlar yükselecek dendi ama herkes para sıkıntısından elindeki arabaları çıkarıyor sanıyorum favoriler düşüşte, sahibinden satılık olan fiyatından galeriye düşüp daha ucuza satışa çıkan arabalarla doldu benim favoriler
Bazıları ötv ye takılıp araçlarının fiyatını biraz arttırmış
Ekonomik krize doğru gidiyor galiba durum
Benim dediğim araçlar sizin dediğiniz aralıkta (40-50)bahsettiğimiz olay bütçeyle alakalı, 40 50bin sınırının üzerindeki arabalarda artış var, altındakilerde ise düşüş
Şuan kimsede para yok ama herkez harıl harıl araba alıyor bu nasıl oluyor ya da herkesin altında modelli araçlar daha çok bayanların tabiki park edecek yer yok bunuda geçtim ısparta gibi bir yerde trafik istanbulu tuttuzaten ekonomik krizi yaşıyoruz
Son 1 senede banka kredilerinde yaşanan artışa ve en çok kullanılan kredi türlerine bakarsak sorunuzun cevabını alabiliriz hocam![]()