Sahibinden S7 Silver Titanium

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Fiyat: 1000TL

Öncelikle herkese merhabalar. 2016 yılının Eylül ayından beri kullandığım telefonumu üst modele geçeceğim için satıyorum.

Eklediğim resimlerde görüldüğü üzere telefonumun arka camı çatlaktır. Ortalama 100-150 TL civarına yaptırılabiliyor fakat kılıf ile birlikte kullandığım için hem görsel hemde deneyimsel anlamda etkilenmediğim için yaptırmadım. Ön camımda ufak bir çatlak görülmektedir ayrıca S6 ve S7 modellerinde kronik olan parmak izi okuyucusunun soyulma durumu benimde başıma gelmiştir. Telefonun çerçevesinde çizikler bulunmaktadır. Kozmetik anlamda telefonumun pek temiz olmadığını bildiğimden dolayı fiyatı uygun tuttum.

Yazılımsal ve donanımsal anlamda ürünün hiçbir sıkıntısı yoktur. 32GB'lık model olduğu halde 256GB'a kadar hafıza kartı (SD Card) desteği bulunduğu için depolama konusunda bir sıkıntı yaşamayacaksınızdır. Ürünün kulaklığının kutusunu dahi açmadım fakat şarj kablosu zamanla deforme olduğu için resimlerde görünen kablo ile birlikte vereceğim. 7 ay kadar garantisi kalmıştır (22.09.2018). Telefonu resimlerde görebileceğiniz üzere Kadıköy Mobile'dan satın almış bulunuyorum.

Telefona hakim olmayanlar için kısa bir şekilde özelliklerine değinmek istiyorum. S7, 4GB RAM'e, 12MP arka kameraya, Parmak izi okuyucusuna, Süper Amoled tipi ekrana ve hızlı şarj özelliğine sahip günümüz teknolojik ihtiyaçlarını gayet rahat bir şekilde karşılayabilen bir telefondur. Telefonumun özellikle kamera ve hızlı şarj özelliklerinden son derece memnunum. Dilerseniz kamerası ile çektiğim fotografları gönderebilirim.

Özel mesaj vasıtası ile iletişime geçebilirseniz sevinirim. Sadece İstanbul içi elden teslim şeklinde bir ticaret gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Foruma ve tanıdıklara özel daha geniş bir pazarlık payı bulunmaktadır, hayırlı satışlar dilerim. (Sahibinden linkini yakında paylaşacağım)






 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım