Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, daha bir sene öncesine kadar sıfır km aldığım canım elantrama binerken elomu satıp hanıma otomatik araç almam dolayısıyla ve ayağımı yerden kesecek ve beni üzmeycek araç aramaktayım. Bu fiyat bandından uzak kaldığım için bilgi ve tecrübeleriniz için danışmak istedim. Ankarada ikamet etmketeyim sanayiye pek da yabancı biri sayılmam lakin usta gözüyle bakıp araba da almam. Çok kalıplaşmış düşünceleri oluyor. Bütçe yaklaşık 15-17 bin tl civarında olacak boyalı olması önemli değil çürüğü vs olmasın motor şanzıman ateşleme çok büyük masraf çıkarıp üzmesin, zaten aldığım aracın bütün sıvıları, fren bakımı, termostat, yağ pompası vs, ateşleme düzeneği muhakkak elden geçecekdir. Lpg de beni üzmeyecek sanayiyi çok sevmeycek, yürütme maliyeti uygun bir araç aramaktayım. Hidrolik direksiyon şart değil ama olursa da fena olmaz.
Dolayısıyla kısa araştırmama göre ilk aklıma yatan araçlar Samara, Vega ve Uno oldu. Fikirlerinizi bekliyorum
Asıl gönlümde yatan aslan araç kullanmayı ilk öğrendiğim flash s aslında
ama şu anda düzgün kondisyonda bir araç bulmak imkansıza yakın gibi gördüğüm kadarıyla, eğer varsa tanıdık bildikte; orjinal döşemeli, jantları, yan şeritleri, ön sis farları hala mevcut, lpg problemi olmayan bir araç incelemek isterim
aklım aslında hep kendisinde 
Dolayısıyla kısa araştırmama göre ilk aklıma yatan araçlar Samara, Vega ve Uno oldu. Fikirlerinizi bekliyorum
Asıl gönlümde yatan aslan araç kullanmayı ilk öğrendiğim flash s aslında