İşin esprisi bir yana, Galatasaray'lı biri olarak 2 senedir oynadığımız futbolu hiç beğenmemekle birlikte şu an ki yönetime her gün her dakika her saniye sövüyorum. Üstüne bu teknik heyetle olmayacağını da söylüyorum.Üstelik futbol olarak 2 senedir beğendiğim bir BJK var Ancak;
- Bjk geçtiğimiz sene oynadığı futboldan uzaklaşmış halde, Aboubakar çok değişik bi forvet, Bjk standardının altında bana göre keza Cenk tosun ve oğuzhan'ın istikrarsız oyunları olumsuz etki yaratıyor. Talisca'nın form tutması gerek.
- Fenerbahçe liderin 7 puan gerisinde, BJK Ve GS ile deplasmanda oynayacak, bu haftasonu başakşehir maçında en önemli oyuncularından yoksun sahaya çıkacak ve üstelik kadro oyun istikrarı yok, teknik direktör ile kadro ve taraftar bir türlü uyuşamadı. Lens Mehmet Topal ikilisi nereye kadar götürür bilemiyorum.
- Galatasaray'da formdan düşmeyen bir Muslera faktörü var, takımın en kötü oynadığı maçlarda bile devleşiyor, attığımız tek golle kazandığımız kritik maçlar çok. Mevcut puan tablosunda lider Başakşehir FK'nın 3 puan arkasında olan Galatasaray var ve 2nci yarı derbi maçlarını içerde oynayacak bu büyük bi avantaj.
Sonuç olarak Final musabakaları olarak adlandırılan kritik müsabakaları psikolojik açıdan en rahat oynayan ve adının olduğu yerde başarının gelme ihtimali en yüksek olan Galatasaray'da sürekli eleştirdiğim teknik yapı ve kulübü batırmak bitirmek ve yoketmek için görevlendirilen dursun özbek yönetimine rağmen farklı maçlarda sahne alan yasin( sevmesem de), Sneijder, Podolski, Bruma gibi skor katkısı yüksek oyunculara Garry rodrigues gibi hızlı bi oyuncu eklendi ve ilk 2 maç izlenimin oldukça iyi. Defanstaki problemlere Ahmet çalık çözüm olacağını düşünmüyorum ama yine tekrar ediyorum formdan düşmeyen bir Muslera var. Fikstür avantajı da var, bu yüzden Galatasaray alır diyorum.