Sans dileyin bana :)hacettepe yi zorlıyacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi şanslar panpa gönlünden geçen olsun inş :D şu sonuçlar açıklansın bakalım belki ben de hacettepe psikoloji yazarım :D

Alamadim beyler. Lys den istedigim puan da gelmedi. Bu sene biyerde calisirim muhtemelen hem para biriktirir hep tekrar hazirlanir hem youtup kanalini körüklerim :)
Canın sağolsun kardeşim. Sen genede tercihini yap tutmazsa tekrar hazırlan. Bir yılın psikolojik yorgunluğu ve bu son şansım diye girdiğin sınavdan verim alamayabiliyorsun bazen. Kendine güveniyorsan kesinlikle dene ama.

Canın sağolsun kardeşim. Sen genede tercihini yap tutmazsa tekrar hazırlan. Bir yılın psikolojik yorgunluğu ve bu son şansım diye girdiğin sınavdan verim alamayabiliyorsun bazen. Kendine güveniyorsan kesinlikle dene ama.
Ya soyle bi durum var cok farkli bi acidan bakiyorum. Diyorum ya is bulur calisirim bi yerde aksamlari ve hafta sonlari ders calisirim hem bi birikim yapar arabami alirim uniye arabamla gitmis olurum :) suan cunku sıfır bi durumda yım maddi anlamda unide gecim sikintisi yasaya bilirim. Seneye hem daha iyi bi universite sansim da olur hem kafam rahat olur. Muhtemelen hem arabam olur :)

Ya soyle bi durum var cok farkli bi acidan bakiyorum. Diyorum ya is bulur calisirim bi yerde aksamlari ve hafta sonlari ders calisirim hem bi birikim yapar arabami alirim uniye arabamla gitmis olurum :) suan cunku sıfır bi durumda yım maddi anlamda unide gecim sikintisi yasaya bilirim. Seneye hem daha iyi bi universite sansim da olur hem kafam rahat olur. Muhtemelen hem arabam olur :)
Sen planını yapmışsın bile :) Hayırlısı olsun İnşallah, Allah kolaylık versin.

Her işte bir hayır vardır , şuan istediğiniz bölümle ilgili çalışırsanız maddi anlamda büyük getirisi olur .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...