Lys aciklanmadan ani bi karar la hacettepe jazz bolumune basvurdum bugun ankaraya geldim azsonra mulakata gircem sans dileyin bana. Ha burda olan varsa da bir hafta burdayim bulusma yapabiliriz 

İyi şanslar umarım istediğin bölüme girersinLys aciklanmadan ani bi karar la hacettepe jazz bolumune basvurdum bugun ankaraya geldim azsonra mulakata gircem sans dileyin bana. Ha burda olan varsa da bir hafta burdayim bulusma yapabiliriz![]()
İyi şanslar broLys aciklanmadan ani bi karar la hacettepe jazz bolumune basvurdum bugun ankaraya geldim azsonra mulakata gircem sans dileyin bana. Ha burda olan varsa da bir hafta burdayim bulusma yapabiliriz![]()
Canın sağolsun kardeşim. Sen genede tercihini yap tutmazsa tekrar hazırlan. Bir yılın psikolojik yorgunluğu ve bu son şansım diye girdiğin sınavdan verim alamayabiliyorsun bazen. Kendine güveniyorsan kesinlikle dene ama.Alamadim beyler. Lys den istedigim puan da gelmedi. Bu sene biyerde calisirim muhtemelen hem para biriktirir hep tekrar hazirlanir hem youtup kanalini körüklerim![]()
Ya soyle bi durum var cok farkli bi acidan bakiyorum. Diyorum ya is bulur calisirim bi yerde aksamlari ve hafta sonlari ders calisirim hem bi birikim yapar arabami alirim uniye arabamla gitmis olurumCanın sağolsun kardeşim. Sen genede tercihini yap tutmazsa tekrar hazırlan. Bir yılın psikolojik yorgunluğu ve bu son şansım diye girdiğin sınavdan verim alamayabiliyorsun bazen. Kendine güveniyorsan kesinlikle dene ama.
Sen planını yapmışsın bileYa soyle bi durum var cok farkli bi acidan bakiyorum. Diyorum ya is bulur calisirim bi yerde aksamlari ve hafta sonlari ders calisirim hem bi birikim yapar arabami alirim uniye arabamla gitmis olurumsuan cunku sıfır bi durumda yım maddi anlamda unide gecim sikintisi yasaya bilirim. Seneye hem daha iyi bi universite sansim da olur hem kafam rahat olur. Muhtemelen hem arabam olur
![]()
Nebiliyim ah vah demek pek adetim degildirSen planını yapmışsın bileHayırlısı olsun İnşallah, Allah kolaylık versin.
Her işte bir hayır vardır , şuan istediğiniz bölümle ilgili çalışırsanız maddi anlamda büyük getirisi olur .Ya soyle bi durum var cok farkli bi acidan bakiyorum. Diyorum ya is bulur calisirim bi yerde aksamlari ve hafta sonlari ders calisirim hem bi birikim yapar arabami alirim uniye arabamla gitmis olurumsuan cunku sıfır bi durumda yım maddi anlamda unide gecim sikintisi yasaya bilirim. Seneye hem daha iyi bi universite sansim da olur hem kafam rahat olur. Muhtemelen hem arabam olur
![]()
Var bazi planlarimHer işte bir hayır vardır , şuan istediğiniz bölümle ilgili çalışırsanız maddi anlamda büyük getirisi olur .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi